Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dachtus

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Dachtus's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάντησα τυχαία το συγκεκριμένο thread και επειδή ενδιαφέρομαι για αλλαγή σε HOL προτίμησα να μην ανοίξω νέο θέμα... Οι ερωτήσεις μου, λοιπόν! Είμαι συνδρομητής Forthnet εδώ και 2 χρόνια στην οδό Αλμυρίδος, για όσους ξέρουν, παράλληλα με το ρέμα στον Πύργο Χαλέπας...πιο συγκεκριμένα, κάθετα της Ακρωτηρίου στο ύψος του ζαχαροπλαστείου ''Σπιτικό'', στα φανάρια για αεροδρόμιο! Αν και ευχαριστημένος από τη Forthnet (οι λόγοι αλλαγής περιγράφονται σε άλλο thread) θα ήθελα να μετακομίσω σε διαφορετική εταιρία...τι πιο άμεσο, από τη HOL δηλαδή! (προτάσεις για ό,τιδήποτε καλύτερο για την περιοχή μου, εκτός από OTE, θα είναι ευχάριστα δεκτές!) Θα ήθελα να μάθω από κατόχους HOL εδώ στα Χανιά, και πολύ περισσότερο εάν υπάρχουν χρήστες κοντά στην περιοχή που διαμένω, να μου δώσουν τις εντυπώσεις τους από τη γραμμή τους. Ενδιαφέρομαι για μια 24άρα γραμμή αλλά δεν έχω και απαιτήσεις, μιας και από τη Forthnet συγχρονίζω περίπου στα 8 μέχρι στιγμής! Online gaming δεν με ενδιαφέρει (μιλάω για τα pings) αλλά torrents-browsing-youtube κτλ. θα ήθελα να λειτουργούν όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα (όπως έχω απολαύσει από τη Forthnet μέχρι στιγμής αλλά να πω και το παράπονό μου, το έχω απολαύσει μετά από αναμονή 1,5 χρόνου και με απαίσιες αναμνήσεις από τη γραμμή μου). Θα ήθελα να μου πείτε, επίσης, τι εμπειρίες έχετε από την αλλαγή παρόχου, μιας και θα ήθελα η μετάβασή μου από Forthnet σε HOL να μην με ταλαιπωρήσει με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση και υστέρηση, μαζί! Περιμένω μα αγωνία συντοπίτες και μη για τη γνώμη και τις εμπειρίες τους...
  2. Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά ενός αφυγραντήρα για το σπίτι μου και μετά από μια αναζήτηση στον ιστό, βρήκα ενδιαφέρουσα τη συζήτησή σας εδώ. Λίγα λόγια για την περίπτωσή μου, λοιπόν, και μερικές ερωτήσεις που μου έχουν δημιουργηθεί στο μυαλό μετά από τα τόσα που διάβασα... Θα αριθμήσω τις σκέψεις που ακολουθούν, ώστε να είναι ευκολότερο για εσάς να απαντήσετε, εφόσον γνωρίζετε ή έχετε να σχολιάσετε κάτι... Αρχίζω λοιπόν: 1- Η επιφάνειά του σπιτιού μου είναι περίπου 90 m2 και επιθυμώ να κρατήσω σε σταθερή τιμή όλο το 24ωρο τις τιμές της σχετικής υγρασίας. Είναι εφικτό αυτό; 2- Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει σταθερές τις τιμές της υγρασίας ένας αφυγραντήρας ένα ολόκληρο σπίτι με δωμάτια ξεχωριστά, εκτός κι αν πρόκειται για ένα ενιαίο χώρο και μόνο... Είναι έτσι; 3- Σίγουρα θα χρειαστώ ένα αφυγραντήρα, λοιπόν, για να καλύψει τουλάχιστον 50m2 για τον ενιαίο χώρο και από εκεί και μετά θα πρέπει να είναι εύκολος στη μεταφορά του, ώστε να τον μετακινώ τις ώρες του ύπνου και στο χώρο με τα υπνοδωμάτια (στο διάδρομο του σπιτιού, για παράδειγμα)... Είναι καλό αυτό; 4- Με απασχολεί το επίπεδο θορύβου της συσκευής αυτής...θα ήθελα να πλησιάζει τα ελάχιστα αποδεκτά επίπεδα, κάπου στα 30-40 dB(A). 5- Σαφώς να περιορίσω την κατανάλωση ρεύματος, γιαυτό θα ήθελα να επιλέξω μια συσκευή με χαμηλά Watt. 6- Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος είναι καλύτερος αφυγραντήρας...εκείνος που λειτουργεί με τη χρήση δίσκου από ζεόλιθο ή αυτός με ψυκτικό κύκλο; 7- Είναι καλύτερο να δοκιμάσω αφυγραντήρα με πλενόμενα φίλτρα ή με φίλτρα αντικατάστασης (ενεργού άνθρακα, ίσως. 8- Είναι καλύτερα να δοκιμάσω αφυγραντήρα με ιονιστή μαζί ή απλό; Γνωρίζω ότι είναι προσωπική επιλογή αυτό, απλά θα ήθελα τη γνώμη σας επί αυτού! 9- Τέλος (γνωρίζω ότι σας κουράζω αλλά πιστεύω ότι έθεσα τα ερωτήματά μου με τέτοιο τρόπο που καθιστά πιο εύκολη την απάντησή τους) θα επιθυμούσα να μου προτείνετε μάρκες ή μοντέλα όπου πληρούν πάνω-κάτω τα παραπάνω ερωτήματα-σκέψεις μου... Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω να αναπτύξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο σε αυτό το νήμα προς ενημέρωση και άλλων που βρίσκονται σε ανάλογη αναζήτηση με εμένα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.