Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis1973

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by giannis1973

  1. Mήπως κάποιος έχει δει το συγκεκριμένο μηχάνημα εγκατεστημένο? Αποδίδει στις ελληνικές συνθήκες?
  2. Ναι αντλία θερμότητας όπου η θερμότητα μεταφέρεται σε νερό έως 60 βαθμούς κελσίου και μεταφέρεται σε σώματα καλοριφέρ (10%) μεγαλύτερα από αυτά του πετρελαίου... Δεν βρίσκω τωρα το λικν αλλά είναι της mitsubishi. Έχω μπερδευτεί γιατί έχω πάει σε πολλούς ειδικούς που ο καθένας αντιπροσωπεύει και κάτι... Η λύση της mitsubishi μου φάνηκε καλή απλά δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα πουθενά στην κρήτη (ήρθρε φέτος) και δεν το έχουμε δει αν δουλεύει.. Η μηχανολόγος που το αντιπροσωπεύει εδώ μας είπε ότι έξω αγγλία δοθλεύει χρόνια.. Κόστιζε παραπάνω αλλά με την άνοδο τις τιμής του πετρ. θα γίνει απόσβεση..
  3. Γειά σας... Για νέα οικοδομή (στη φάση του πιτσιλίσματος) 1ου ορόφου που αποτελείται από δύο διαμερίσματα ένα των 120τμ και ένα των 50τμ στο Ηράκλειο Κρήτης τι κεντρική θέρμανση να επιλέξω? 1. Καυστήρα πετρελαίου με σώματα και τοποθέτηση κλιματιστικής μονάδος ανά δωμάτιο για ψύξη? 2. Eναλλάκτη θερμότητας με σώματα καλοριφέρ? (ανώτατη θερμ. 60 C) και τοποθέτηση κλιματιστικής μονάδος ανά δωμάτιο για ψύξη? 3. Eναλλάκτη θερμότητας με ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό? επιπλέον θα κατασκευαστεί και τζάκι... σχεδίαζα για λέβητα πετρελαίου αλλά με το πετρέλαιο στο 1,30€ ψάχνω για εναλλακτικές "πράσινες" και οικονομικότερες λύσεις.... Ειλικρινά έχω μπερδευτεί από τους "ειδικούς"... στην κρήτη δεν έχουμε know how από τέτοιες λύσεις.... Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.