Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostasdami

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kostasdami

  1. Και ηλεκτρική κουζίνα (φούρνο0 να ανάψεις για πρώτη φορά θα σου βγάλει πάλι την ίδια μυρωδιά. Πόσο μάλλον το τζάκι που τα σίδερά του είναι περισσότερα. Για επικίνδυνο δεν νομίζω μα και δεν ξέρω να σου πω σίγουρα. όπως το σκέφτομαι δεν πρέπει να υπάρχει κίνδυνος. Άνοιξε λίγο το παράθυρο και μην έχεις το μωράκι στο σαλόνι για σήμερα. Αύριο θα φύγει. Κάψετο καλά όμως, για να μην βγάζει μυρωδιά για καμία εβδομάδα.
  2. Έχω περάσει κάποια ενεργειακά τζάκια. Εάν σου μυρίζει σαν καμένο μέταλλο είναι φυσιολογικό και θα φύγει. Εάν σου μυρίζει καπνός, υπάρχει πρόβλημα.
  3. Τιμές ξύλου στην Δράμα: Οξιά: 90 ευρώ ο τόνος . Μεσές 110 ευρώ ο τόνος
  4. Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ όλοι εμείς οι άσχετοι που παίρνουμε έστω ψήγματα από την γνώση που έχετε. Μια ερώτηση. Θέλω να συνδέσω έναν ξυλολέβητα σε μια υπάρχουσα εγκατάσταση. Ποιο από τα δύο σχέδια προτείνετε και γιατί? http://img220.imageshack.us/gal.php?g=93934138.jpg
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.