Μετάβαση στο περιεχόμενο

gen

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gen's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. φανταζομαι πως θα συνεχισω να κόβω δελτίο παροχής υπηρεσιών απλά θα μου πληρώνει το τσμεδε. δεν μου έχει πει και πολλά ακόμη.
  2. Καλησπέρα. Μια βοήθεια παιδιά. Είμαι καινούργιος μηχανικός. δουλεύω σε μια εταιρία ως μηχανικός και κόβω δελτίο παροχής υπηρεσιών. Στo ΤΣΜΕΔΕ πληρώνω τις εισφορές που πληρώνει ένας νέος μηχανικός όταν πρωτογράφεται. Το ζήτημα είναι τώρα ότι ο εργοδότης θέλει να μου πληρώνει αυτός το ΤΣΜΕΔΕ (ενώ μέχρι τώρα το πλήρωνα εγώ). Γνωρίζει κανεις αν οι εισφορές που θα πρέπει να πληρώσει στο ΤΣΜΕΔΕ θα είναι οι ίδιες με αυτές που πλήρωνα εγώ μέχρι τώρα και με το ΤΣΜΕΔΕ τι υποχρεώσεις έχω (πρέπει να πάω από εκεί κάποιο χαρτί); Γνωρίζει κανεις τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω [highlight=yellow:a5b5e02996]Τα greeklish απαγορεύονται τόσο στους τίτλους όσο και στην ανάπτυξη του θέματος. Παρακαλώ να διορθωθεί με τη βοήθεια της επεξεργασίας[/highlight:a5b5e02996]. Για την μετατροπή από greeklish σε Ελληνικά, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.