Μετάβαση στο περιεχόμενο

NITSE

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. θα ηθελα τη βοηθεια σασ σε κατι! ενδιαφερομαι για θερμανση μιασ μικρησ κατοικιασ σε χωριο υψομετρο (800μ)! ειχα διαβασει αρκετα, και οταν πηγα τελικα και ρωτησα για τζακι με παρεπεμψε ο τζακασ σε μια εστια γαλλικη "arena 700" ενεργειακη με αερα χωρισ μοτερ, αποδοσησ 14κw! moy ειπε οτι σε ενα τελεια μονωμενο σπιτι θα ζεσταινε περιπου 100 τμ ενω σε ενα μετρια μονωμενο σπιτι περιπου 60 τμ! σκεφτομαι να αποφυγω οποιαδηποτε αλλη μορφη θερμανσησ μονο με αυτο το τζακι...αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το κοστοσ το οποιο ειναι 1800 κομπλε στημενο και αναμμενο! μου φανηκε ανεκτο αν σκεφτεισ οτι για καλοριφερ κομπλε πηρα προσφορα για 4000. το σπιτι ειναι με τουβλο, κεραμοσκεπη καινουργια με μονωτικα κλπ και γυψοσανιδα για ταβανι αλουμινια καινουργια και αποτελειται απο 1δωμ, μικρο μπανακι και σαλονοκουζινα! ολο το σπιτι οπωσ ειπα ειναι 45 τμ! πιστευτε οτι θα αποδιδει επαρκωσ?? (δε λεω να κυκλοφορω χειμωνα με κοντομανικο) επισησ εχει κανεισ ξανακουσει κατι για τη συγκεκριμενη εστια??? NITSE είναι συνδεδεμένοι τώρα Προσθήκη Φήμης στον NITSE Αναφορά Μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή Μηνύματος
  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (800Μ)! ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ Ο ΤΖΑΚΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ "ARENA 700" ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΤΕΡ, ΑΠΟΔΟΣΗΣ 14ΚW! MOY ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΤΜ ΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΤΜ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 1800€ ΚΟΜΠΛΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ! ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΕΚΤΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΟΜΠΛΕ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4000€. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΒΛΟ, ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑΒΑΝΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 1ΔΩΜ, ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΟΚΟΥΖΙΝΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ 45 ΤΜ! ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ?? (ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ) ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΣΤΙΑ???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.