Μετάβαση στο περιεχόμενο

kapgr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ότι έγινε έγινε απλά έχω μπερδεύει με τους κανονισμούς που ισχύουν σήμερα. Τώρα έχω μπλέξει με την αρχαιολογία και οι δουλείες θα πάνε πίσω για κανένα 3 μηνο. Όσο για το ΙΚΑ θα το δηλώσω κανονικά . Όσο και για την άδεια αν μου έλεγαν ότι χρειάζεται θα την έβγαζα δεν ήθελα να κάνω κουτοπονηριές το κεφάλι μου ήσυχο θέλω και να κάνω την δουλεία.
  2. Κύριοι δεν πήγανε εμένα μέσα γιατί απλά δεν ήμουν εκεί. Παράλου που δεν πήγα εκεί έχω αναλάβει όλες τις ευθηνές μου. Το πρόβλημα μου όμως δεν είναι αν θα έπρεπε να πάω εγώ μέσα η όχι. Το πρόβλημα μου είναι τι γίνεται τώρα. Πιστεύω πως όλοι μας όταν κάνουμε κάτι πρώτη φορά με τον ένα τρόπο η τον άλλο την πατάμε λίγο η και περισσότερο. Την επόμενη φορά, θα κάνω κάποια πράγματα σωστά γιατί τώρα απλά έμαθα.
  3. τώρα τι μπορώ να κάνω?. Το παράθυρο θα το κλείσω. μπορώ να συνεχίσω τις εργασίες έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα?
  4. Καλησπέρα Ξεκίνησα να ανακαινίζω ένα διαμέρισμα με τις εξής εργασίες Γκρέμισμα ενός τοίχου και μέρος ενός δευτέρου , Αλλαγή ενός ξύλινου πατώματος με πλακάκια Τοποθέτηση πλακιδίων σε όλο το σπίτι, αλλαγή των πλακιδίων του μπάνιου αλλαγή κουζίνας . Αλλαγή υδραυλικών Αλλαγή ηλεκτρικών Επίσης στο σαλόνι είχε παράθυρο και γεμίστηκε για να μπει μπαλκονόπορτα Όταν ξεκίνησαν τα γκρεμίσματα έγινε καταγγελία με αποτέλεσμα να μαζέψουν τους μαστόρους και να πάνε αυτόφωρο. Σε έναν μηχανικό που πήγα είπε ότι χρειάζεται άδεια μικροεπισκευών και ότι έπρεπε να ξανά βάλω το παράθυρο στην θέση του γιατί ήταν στην πρόσοψη της πολυκατοικίας Έκανε την αίτηση που κόλλησε με τη σειρά της στην πολεοδομία επειδή είχε σφραγίδα για έλεγχο από την αρχαιολογία !!!! Η πολυκατοικία είναι στο Κολωνό και είναι 40 χρόνων. Χρειάζεται κάποια άδεια για τα παραπάνω? Κάνοντας έναν έλεγχο περί άδειων αφού όμως είχαν προηγηθεί τα παραπάνω έχω την εντύπωση ότι από το ΓΟΚ/73 αρθ. 118 παρ1 δεν χρειάζεται ισχύει? Και αν όχι ποιος κανονισμός ισχύει τώρα. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να περιγράφουν με σαφήνεια το αντικείμενο και να μην είναι αόριστοι. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.