Μετάβαση στο περιεχόμενο

g14nn1s

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

g14nn1s's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω παρα πολυ όλους σας για τις απαντησεις. Οι δυο μηχανικοι που εχουν δει την αδεια λενε οτι ισχύει, επίσης ότι υπάρχει και διευκρίνηση στις απαντησεις του υπουργειου για τις αδειες μικρής κλίμακας, ότι ισχύουν. Όμως ο ένας λέει οτι αν βαλεις "με αδεια" πρεπει να μπουν οι συντελεστες της περιοχης και ο αλλος οτι δεν μπαινουν συντελεστες σε μη αρτιο - μη οικοδομησιμο γιατι δεν μπορεις να ορισεις παραβασεις με κομπογιαννιτικο τροπο πχ να ορισεις υποχρεωτικη απόσταση Δ . Σε περίπτωση που παω στην δευτερη περιπτωση και δηλώσω "με αδεια" χωρις να μπουν οι συντελεστες, μετα τι γινεται αν ισχυει κατι διαφορετικο? Γιατι αν πιάσουν το "με άδεια" αλλα βαλουν ολους τους συντελεστες στο μεγιστο το προστιμο βγαινει τριπλασιο απ οτι βγαινει απ την μη δηλωση της "αδειας".
  2. Καλησπέρα, αν μπορει να βοηθήσει κάποιος, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη και οι αποψεις δυο υποψηφιων μηχανικων που ρωτησα για να αναλαβουν την τακτοποίηση είναι αντίθετες. Έχω αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου 2500 τμ μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο το όποιο είχε παλιά οικία και είχα βγάλει άδεια μικρής κλίμακας «αντικατάστασης στέγης». Έχω αυθαίρετα κτίσματα 230τμ Εάν βάλω ότι έχω άδεια τι συμπληρώνουμε στους συντελεστές? Επειδη η μια αποψη ειναι οτι: " βαζουμε οτι εχει αδεια και δεν βαζουμε τιποτα στους συντελεστες" και η αλλη οτι "αν βαλουμε οτι εχει αδεια θα πρεπει να βαλουμε τους μεγιστους συντελεστες και θα παει τρελο νουμερο η τακτοποιηση οποτε επειδη δεν συμφερει, να μην αναφερουμε την αδεια και να παμε με το "χωρις αδεια".
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.