Μετάβαση στο περιεχόμενο

desp_ar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

desp_ar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχετε δίκιο, απλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον πελάτη ο οποίος δεν θέλει και δεν διαθέτει χρήματα και για μηχανικό. Δυστυχώς θέλει να ξεμπλέξει πιο ανώδυνο, αλλά από την άλλη κι εγώ δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη! Απλώς τον ενημερώνω για την πραγματικότητα! Γι αυτό ζήτησα τα "φώτα" σας ώστε να προτείνω την πιο προσιτή στην πραγματικότητα λύση με τη βοήθειά σας! Το οικόπεδο είναι στην Εύβοια και είναι σχιστόλιθος! Ξέρετε.....γεμάτο πλάκες τύπου καρύστου!
  2. Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το τι φορτίο υπολογίζεται ανά άτομο, ώστε να υπολογίσουμε την αντοχή μίας πλάκας δώματος κτιρίου για μελλοντική κοινόχρηστη χρήση; Συγκεκριμένα, η πλάκα είναι αντοχής 650 kg/m2 (κινητό και σταθερό φορτίο). Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ! Κόντευα να διαβάσω όλες τις μελέτες του διαδικτύου.
  4. Παρακαλώ, θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει πως και που μπορώ να βρω άρθρα τιμολογίου στεγάνωσης και συγκεκριμένα με ασφαλτόπανο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.