Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannisls

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ioannisls's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειδικά ο Neufert είναι αρκετά χρήσιμος και πιστεύω ότι θα μου χρειαστεί και στο μέλλον. **************Απαγορεύονται αναφορές σε torrent - Διαβάστε προσεκτικά τους Κανόνες Συμμετοχής**************
  2. επειδή στο παρελθόν είχα παρόμοιο πρόβλημα, σε γραφείο κοινοχρήστων, ο υπεύθυνος μου είπε ότι υπάρχει απόφαση Αρείου Πάγου στην οποία αναφέρετε ότι όταν έχει κεντρική θέρμανση μία πολυκατοικία, έχεις το δικαίωμα στο διαμέρισμα σου να κόψεις τη θέρμανση (μόνο και όταν δεν κατοικείτε) αλλά οφείλεις να πληρώνεις κάποιο ποσοστό το οποίο μου διαφεύγει (στη περίπτωση σου το 33%).
  3. Ψάχνω τις προδιαγραφές για την κατασκευή μίας βιβλιοθήκης για μία εργασία που έχω να κάνω. Μου έχουν πει ότι υπάρχει κάποιο site στο οποίο υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές που μπορούν να μου χρειαστούν (ξενοδοχεία, κατοικίες, μουσεία, θέατρα κτλπ)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.