Μετάβαση στο περιεχόμενο

SZgr13

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλημέρα σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!! Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να απευθυνθώ στον κο. Brasco και να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη, εάν τον προσέβαλα με αυτό που έγραψα αλλά δεν είναι η δική μου άποψη αυτή. Επειδή εγώ δε γνωρίζω καθόλου από αυτά τα θέματα, απλά έγραψα όλα τα γεγονότα, για να δώσω μία σαφέστερη εικόνα. Και πάλι 1.000 συγγνώμη, αν αισθανθήκατε προσβεβλημένος. Κε. AlexisPap, με προβλημάτισε το γεγονός με την τράπεζα, γι'αυτό κι αποφάσισα να το ψάξω περισσότερο. Ψάχνοντας στο internet για πιθανές απαντήσεις, βρήκα αυτό το φόρουμ και είπα να ξεκινήσω, κάνοντας μία ερώτηση εδώ. Θα προχωρήσω σε συνάντηση με μηχανικό, όπως μου προτείνατε κι εσείς κι ο συνάδελφός σας BAS, κι ελπίζω να βρω κάποια λύση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά!!! Καλές γιορτές να έχετε! Φιλικά
  2. Καλησπέρα σας! Καταρχήν ελπίζω να υποβάλω το θέμα μου στη σωστή ενότητα... Αν όχι, συγχωρήστε την άγνοιά μου... Θα ήθελα να σας θέσω κι εγώ ένα ερώτημα που με απασχολεί ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Επιθυμώ να αγοράσω μία μεζονέτα (σε συγκρότημα). Ο κατασκευαστής μου έδωσε το φάκελο με όλα τα χαρτιά του σπιτιού και διαπίστωσα ότι τα σχέδια είναι διαφορετικά από το τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, ενώ φαίνεται ότι πρόκειται για μια κατοικία με υπόγειο και ισόγειο, η κατοικία έχει ισόγειο και πρώτο όροφο. Δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση στην αρχή επειδή δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου. Όταν όμως ζήτησα δάνειο από μια τράπεζα, δεν μου το ενέκριναν εξαιτίας αυτού του θέματος. Απευθύνθηκα στην τεχνική εταιρεία και μου είπαν ότι δεν έκαναν υπόγειο διότι όταν ξεκίνησαν το σκάψιμο, βρήκαν βράχο. Μου είπαν επίσης ότι προφανώς η συγκεκριμένη τράπεζα είναι "σφιχτή" με τα δάνεια και πως οι αγοραστές των άλλων μεζονετών που απευθύνθηκαν σε άλλες τράπεζες (3 διαφορετικές μάλιστα) δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Εμένα αυτήν τη στιγμή ο προβληματισμός μου δε βρίσκεται στο αν θα πάρω δάνειο από κάποια τράπεζα αλλά για το κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό που συμβαίνει. Άλλα στα χαρτιά κι άλλα στην πραγματικότητα. Χρειάζεται κάποια τακτοποίηση να γίνει; Κάποιο χαρτί; Κι αν θελήσω αργότερα για τον α ή β λόγο να το πουλήσω, μήπως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Ο κατασκευαστής με διαβεβαιώνει πως δε θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι ένα μεγάλο μέρος των σπιτιών έτσι χτίζονται. Με διαφορές. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω, τι να κάνω. (Προσπαθώ που προσπαθώ με 1.000 ζόρια να πάρω ένα σπίτι. Μη μου βγει ξινό...) Είναι όντως έτσι όπως μου τα λέει ο κατασκευαστής ή απλά θέλει να πουλήσει; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγνώμη, αν πλατίασα αλλά ήθελα να περιγράψω όσο το δυνατόν καλύτερα την περίπτωση. Καλό σας βράδυ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.