Μετάβαση στο περιεχόμενο

Legbe

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Legbe

  1. παιδια αφου ευχαριστησω και παλι για τη βοηθεια σας, θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα. Υπαρχει δυνατοτητα οταν κανω render το σχεδιο μου, να ειναι ασπρο το φοντο και όχι μαυρο οπως μου το βγαζει?
  2. ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες, απλα δεν εχω χρονο να ψαξω καποιο αλλο προγραμμα τωρα. Χρειαζομαι απλα να τελειωσω ορισμενα σχεδια για τη διπλωματικη μου που πρεπει να παραδωσω συντομα. Το μονο που πραγματικα με προβληματιζει ακομα ειναι πως θα καμφθει ο οπλισμος.
  3. Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δωσω στο autocad 3d υλικα για το σχεδιο μου. Εχω φτιαξει το σχεδιο και θελω τωρα στον κυλινδρο που αντιπροσωπευει τον οπλισμο να δωσω ενα material που να μοιαζει με χαλυβας. Δοκιμασα να φτιαξω ενα material και να το κανω apply στα στοιχεια που θελω, αλλα δεν αλλαζει κατι στο σχεδιο. Απλα κανοντας κλικ πανω στα στοιχεια εχουν αποκτησει το material που τους εδωσα σαν ονομα και μονο. Ευχαριστω εκ των προτερων Edit: νομιζω πως βρηκα τον τροπο να περναω τα materials. Θα ήθελα να ρωτησω ομως κατι αλλο αν ξερει κανεις: 1)Υπαρχει κανα καλο material που να προσομοιωνει τον χαλυβα? 2) Θελω να φτιαξω οπλισμους που στις γωνιες να καμπτονται. Να λυγιζουν δηλαδη στα ακρα. Πως μπορω να το κανω αυτο? Γινεται με καποιον τροπο να στριψω τον κυλινδρο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.