Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aven

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. η ψύξη δουλεύει κανονικά και με πάρα πάρα πολύ καλή απόδοση. αυτό που με μπερδεύει ακόμα περισσότερο ειναι το πως γίνεται και οι 2 μονάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα!!!!
  2. φίλε μου έχω της γνώσεις. εχω ασχοληθεί με το αντικείμενο αρκετά στο παρελθόν. αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να το ακουμπούσα. είναι αρκετά ακριβό το μηχάνημα. αν ήταν βουλωμένο το φίλτρο θα είχα πρόβλημα και στην ψύξη η οποία δουλεύει ικανοποιητικότατα. οπότε διαγράφουμε το βουλωμένο φίλτρο και τα θερμικά του μοτέρ. έχουν οι ντουλάπες πρεσοστατη για Χ.Π και Υ.Π ? καμία άλλη ιδέα?
  3. το ίδιο μου έβγαλε σήμερα και η 2η μονάδα που είναι ακριβώς δίπλα. τα φίλτρα ήταν σκονισμένα αλλά οχι υπερβολικά. θα τσεκάρω και τα στοιχεία ( μέσα - έξω μονάδα ) μήπως θέλουν καθάρισμα αλλά περίεργο μου φαίνεται να κόβουν και τα 2 λόγω υψηλής την ίδια μέρα. την υψηλή πως την βλέπει? έχουν οι ντουλάπες πρεσσοστατη? υπάρχει κάποια άλλη ασφαλιστική διάταξη εκτός απο πρεσσοστατη σε αυτές της μονάδες? ευχαριστώ για τον κόπο σας παίδες
  4. Καλησπέρα. Στο μαγαζί μου έχω μια ντουλάπα ψύξης και σήμερα στην λειτουργία θέρμανσης έβγαλε τον κωδικό Ε1 στην οθόνη και δεν λειτουργούσε. σύμφωνα με το manual το πρόβλημα οφείλετε 1. Εμπόδιο μπροστά από τον συμπυκνωτή. 2. Προβλήματα του κυκλώματος ελέγχου. 3. Λειτουργία ψύξης όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από 43οC. 4. Η πίεση στον αγωγό είναι πολύ υψηλή το 1 και το 3 οκ. το 2 σημαίνει πρόβλημα στο πρόγραμμα? πίεση στον αγωγό εννοεί πίεση φρεον? καμιά ιδέα απο δική σας πείρα ? ευχαριστώ εκ το προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.