Μετάβαση στο περιεχόμενο

kingjerry

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kingjerry

  1. @kostas_super_3 Το θέμα είναι ότι θα πρέπει αυτό να το δω κάπου γραμμένο έτσι δεν είναι; Δε θα πρέπει να υπάρχει κάποια εσωτερική εγκύκλιος ή κάτι τέτοιο; Διαφορετικά σύμφωνα με την προκύρυξη που βγήκε δεν υπάρχει κάπου αυτός ο περιορισμός... Η προκύρυξη λέει να ασκώ το επάγγελμά μου και το επάγγελμά μου εκτός των άλλων να παρέχω κι εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες... ?
  2. Παιδιά θα σας πω τι έγινε σήμερα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ να υποβάλω τα χαρτιά μου για τη δεύτερη δόση και μου είπαν ότι δεν έπρεπε να πάρω από την αρχή μέρος στο πρόγραμμα γιατί κάνω μαθήματα Πληροφορικής και στην έναρξη φαίνεται εκτός των άλλων κι Εκπαίδευση μέσω Υπολογιστή. Λοιπόν είμαι Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής είναι σοβαροί να μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω μαθήματα Πληροφορικής επειδή δεν είμαι δάσκαλος κι επειδή αυτό δε συνάδει με τους στόχους του προγράμματος (στόχοι=ο νεός επιστήμονας να ασκεί το επάγγελμά μου)... Δηλαδή να κάνω μαθήματα Πληροφορικής στο γραφείο μου δεν είναι το επάγγελμάμου; Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.