Μετάβαση στο περιεχόμενο

kozanitis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Αν τα ημιυπαιθρια ηταν μόνο μπροστα στο μπαλκονι (οπως μου είχε πει) ηταν μέσα στις σκεψεις μου.Μετά που ειδα όμως και εγω τα σχεδια το διεγραψα τελειως. Ευχαριστώ ολους σας για τις απαντήσεις - συμβουλές σας.
  2. Τελικά πήρα τα σχεδια (τα οποια το 2ρι ειναι γκαρσονιερα) και εχει 15 τμ ημιυπαιθρια (ισως και παραπανω).Στο αρχειο 1 ειναι το κανονικο σχεδιο ενω στο 2 ειναι πως ειναι χτισμενο το σπιτι. Ο φωταγωγος γινετε δωματιο. ετσι με το ροζ ειναι το 2ο δωματιο, το μπλε ο φωταγωγος, το κιτρινο το μπανιο.Η κουζινα τοποθετητε με το κοκκινο.(και εκει ειναι η αρχιτεκτονικη προεξοχη).Επομενως ο φωταγωγος και περιπου ενα μετρο απο μπροστα (γραφει 0,99) ειναι τα ημιυπαιθρια. συγνωμη για τις φωτογραφιες - ειναι απο κινητο.
  3. Σήμερα θα παρω τα σχεδια του σπιτιού.Τελικα τα 15 τετραγωνικά έγιναν 7 !!!! γιατί τα υπολοιπα είναι χαρακτηρισμένα ως αρχιτεκτονική παρεμβολή (τι είναι αυτό?) και είναι τελείως νόμιμα.Αντε να δούμε.Επανέρχομαι με το σχέδιο.
  4. Ευχαριστώ για της απαντησεις σας. Αν θα αγοραστει φυσικα θα αγοραστει εν γνωση μας. Ο ημιυπαιθριος δεν μπορει να γκρεμιστει γιατι ειναι στυλ που ο τοιχος πέρνει το μισο μπαλκονι. (και αν γκρεμιστει μικραινει ο χωρος και πλεον η κατοικια δεν θα μας ενδιαφερει) Ο εργολαβος μας ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με ηλεκτροδοτηση. Ο εργολαβος μαε ειπε οτι η αδεια ειναι 2010 και συζητουνε στον προυπολογισμος να ενταξουν και αυτες τις αδειες (με καποιο ομως προστιμο) Η τιμη ειναι πιο συμφερουσα απο καποια άλλα που εχω δει (περιπου 10000 φθηνοτερο, μιλαμε για σπιτι που κανει 105000 και αρα οι 10000 ειναι ενα σημαντικο ποσο, ενω αν το σπιτι εκανε 400000 οι 10000 θα ηταν ασημαντο ποσο) Ρωτησα και μηχανικο ο οποιος μου ειπε οτι σιγα μην εχετε προβλημα, πρεπει να γινει καταγγελια ή έλεγχος.... στην Ελλαδα ζουμε.(αυτα ηταν τα λογια του) Απλα επειδη θα ειναι η πρωτη μου κατοικια και θα δωσω τις οικονομιες που εχω μαζεψει θελω να ειναι σωστη η επιλογη μου.
  5. Γεια χαρά. Δεν έχω κάποια σχέση με τα επαγγελματα σας και για αυτο θα γραψω τον προβληματισμο μου μηπως βρω κάποια απαντηση. Μετα από πολυμηνη αναζητηση κατοικιας για αγορα κατεληξα σε ενα διαμερισμα στον Ευοσμο.Σε συζητηση με τον εργολαβο μου είπε ότι το διαμερισμα έχει περίπου 15 τμ ημιυπαιθρια αλλα έχει οικ. αδεια μετα τις 2/7 και δεν μπορει να τακτοποιηθει. Ο ιδιος μου είπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και καποτε θα ενταχθουν και αυτα με καποια ρυθμιση. Θα έχω εγω κάποιο μελοντικο προβλημα αν προβω στην αγορα του διαμερισματος και πιο μπορει να ειναι αυτο? Ευχαριστω εκ τον προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.