Μετάβαση στο περιεχόμενο

seltic

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by seltic

  1. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι για τις απαντήσεις
  2. Συνάδελφοι θα ήθελα απάντηση με ένα νομικό θέμα: Σε γήπεδο εκτος σχεδίου που πελάτης έχει εγκαταστησει Φ/Β πάρκο και οικίσκο, έχει και το σπίτι του. Θέλει τώρα να κάνει μια προσθηκη στο σπίτι. Το ερώτημα είναι:στην κάλυψη και δόμηση του οικοπέδου συνυπολογίζονται και τα τετραγωνικά των Φ/Β και του οικίσκου?? Ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά!
  3. Ποιός μίλησε για το κέντρικο? Μήπως εννοείτε την υπερδημόσια υπηρεσία Κολοκοτρώνη 4? Συμφωνώ με Myri 100%. Να ξύνονται με το νόμο... Όποιος τρέχει δε ξέρει και απαραίτητα που πάει, βλέπε GAP. Δε ξέρω αν είναι λίγοι, αυτό που βλέπω εγώ είναι τις θέσεις πιασμένες, και όταν φτάσει η σειρά σου, υπαλλήλους να ρωτούν ο ένας τον άλλο για το τί θα κάνουν. κ. tpanag. Όσες φορές αναγκάστηκα να πάω στο κεντρικό, βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή, κάθε φορά, είναι η χειρότερη εμεπιρία μου στο δημόσιο, κάθε φορά και χειρότερα.! Πραγματικά δεν έχω λόγια για το ταμείο μας. Ρε σεις τηλέφωνο παίρνεις και δε το σηκώνει κανείς, να τρελαθούμε δηλαδή... Όχι κατάληψη, τις πόρτες να ανοίξουμε μέχρι να εξυπηρετηθούμε. Και εθελοντική εργασία δίνω αν χρειάζονται. --Επειδή δηλώνω φοιτητής, μη μερωτήσει κανείς γιατί πήγα στο ΤΣΜΕΔΕ. Προλαβαίνω και του λέω πήγα για δουλειά της μάνας μου.
  4. Αγαπητοί εν δυνάμει συνάδελφοι, Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου λέγατε πού μπορώ να διαβάσω για ασφαλειοαποζεύκτες και εν γένει για μέσα ζευξης/απόζευξης. Θα ήθελα αν είναι δυνατό και κάποιο πίνακα με κατηγοροιοποίηση μέσο Ampere ktl Παρακαλώ όποιος έχει τη διάθεση ας με βοηθήσει ή ας με κατατοπίσει όπως μπορεί. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.