Μετάβαση στο περιεχόμενο

cfkfck

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ και πάλι. Πολύ καλή ιδέα. δεν γνώριζα ότι μπορεί να μπεί και μοτέρ.
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολείστε με το ερώτημα μου. Βρήκα πληροφορίες και από ένα παληό θέμα (του 2008) όπου συζητούν συνάδελφοι σας για σύνδεση 3 καμινάδων. Από αυτά που μου είπατε και που διάβασα στο συγκεκριμένο θέμα καταλήγω ότι, εφόσον είναι νόμιμη και γίνει η ψησταριά, θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι με τη δική της καμινάδα που θα εισέρχεται στο κλειστό χτιστό πλαίσιο που υπάρχει ήδη και θα πρέπει η καμινάδα του τζακιού να απολήγει σε χαμηλότερο σημείο από τη καμινάδα της ψησταριάς. Τώρα για τη νομιμότητα. Η ψησταριά δεν είναι μόνιμη. Δύο άτομα μπορούν να τη σηκώσουν και να τη μεταφέρουν σε 10 λεπτά. Το βάρος της είναι 100 κιλά περίπου. Ο αεραγωγός θα μπεί στο χτιστό πλαίσιο που υπάρχει ήδη. Θεωρείται μόνιμη κατασκευή? Ρωτάω γιατί δεν θέλω να κάνω παρανομίες, το διαμέρισμα δεν έχει ούτε 1 μέτρο κλεισμένους η/χ.
  3. Η οικοδομή είναι διόροφη. Η τοποθέτηση είναι να γίνει στο 1ο όροφο. 1 στα 3 διαμερίσματα στη περιοχή έχουν ψησταριά στο μπαλκόνι και οι περισσότεροι από τους υπολοίπους έχουν μικρές φορητές ψησταριές που αυτές όλη τη κάπνα τη στέλνουν στους γύρω τους και αυτό το πρόβλημα θέλω να μετριάσω άν όχι να το εξαλείψω (δηλαδή να μην ενοχλώ τους άλλους). alexisPap ευχαριστώ για την απάντηση και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείς πώς τεκμαίρεται η παρανομία. Όσο για το σχόλιο για τους αγοραστές κατοικιών μπορώ να πώ ότι μπορεί να έχεις δίκιο, όμως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και το ίδιο κάνω και εγώ με τους πελάτες μου που μου λένε ότι δεν θέλουν να πληρώσουν φόρο όταν τους κάνω τις φορολογικές δηλώσεις (μπορεί να είναι και μηχανικοί μεταξύ αυτών) και πάντα προσπαθώ να βρώ τη βέλτιστη λύση στα πλαίσια της νομιμότητας. Άρα λοιπόν για να επανέλθουμε εάν ξεπεράσουμε το θέμα της παρανομίας θα πρέπει κατά την απόψη σου SeNNinhA να υπάρχει ξεχωριστός αεραγωγός για τη καμινάδα της μικρής ψησταριάς. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?
  4. Αγόρασα πρόσφατα σπίτι και ο εργολάβος μου υποσχέθηκε ότι θα βάλει ψησταριά στο μπαλκόνι και θα συνδέσει τη καμινάδα της με τη καμινάδα του τζακιού. Θά ήθελα να ρωτήσω τι προβλήματα μπορεί να έχει μία τέτοια λύση. δεν θα μπαίνει καπνός από τη ψησταριά στο σπίτι μέσω του τζακιού? τι θα πρέπει να προσέξω ή να ζητήσω ώστε να γίνει εφικτός ένας συνδυασμός με τζάκι και ψησταριά στο μπαλκόνι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και δηλώνω και παντελώς άσχετος με τέτοια θέματα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.