Μετάβαση στο περιεχόμενο

xronopoulosg

Members
  • Περιεχόμενα

    39
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

xronopoulosg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχοντας την χαρακτηριστική καμπύλη (Q-H) αντλίας κυκλοφορίας ψυχρού ύδατος καθώς και την παροχή αυτής από τα στοιχεία του κατασκευαστή αυτής, είναι εφικτό να υπολογίσω την μέγιστη πίεση κατάθλιψης της αντλίας; Η ερώτηση προέκυψε από την ανάγκη για ρύθμιση της πιέσεως εκτόνωσης του ασφαλιστικού του δικτύου ψυχρού ύδατος.
  2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να καθαρίσω ένα ψυγείο νερού το οποίο χρησιμοποιείται για ψύξη αέρα. Ρωτώντας μου είπαν για ένα καθαριστικό με όνομα kerospray το οποίο όσο και αν αναζήτησα στο εμπόριο δεν μπόρεσα να το βρω. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω αυτό το καθαριστικό ή αλλιώς εάν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο για αυτό τον καθαρισμό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  3. Κάτι πιο εξειδικευμένο τώρα! Εάν το κλιματιστικό είναι inverter υπάρχει διαφορετικός τύπος για την κατανάλωση?
  4. Σε ευχαριστώ πολύ! Ήταν πολύ κατατοπιστικές οι εξηγήσεις σου!
  5. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο υπολογίζεται η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει ένα κλιματιστικό? Υπάρχει κάποιος μαθηματικός τύπος?
  6. Τα υπόλοιπα διαμερίσματα θερμαίνονται-ψύχονται με τη χρήση κλιματιστικών
  7. Κάποιος μου είπε για ψύξη-θέρμανση με κεντρική κλιματιστική μονάδα που θα μπει στο πατάρι του σπιτιού και με 3 αεραγωγούς θα θερμαίνει-ψύχει κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Αυτή η άποψη πως σας φαίνεται; Επιπλέον, για το ίδιο θέμα άκουσα πως οι κεντρικές κλιματιστικές μονάδες κάνουν πολύ θόρυβο. Ισχύει αυτό και αν ισχύει λύνεται το πρόβλημα με καλής ποιότητας κεντρική κλιματιστική μονάδα;
  8. Καλημέρα. Το διαμέρισμα έχει μια ελεύθερη πλευρά, ο προσανατολισμός του είναι δυτικός,βρίσκεται στον 1ο όροφο και έχει άλλους 3 ορόφους από πάνω του και από κάτω έχει ημιόροφο.
  9. Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το εξής θέμα: Σε ένα διαμέρισμα, θα ήθελα να εγκαταστήσω σύστημα ψύξης-θέρμανσης. Το διαμέρισμα είναι 42 τ.μ. κατασκευής 1985( δεν έχει θερμομόνωση) και έχουν αλλαχθεί τα κουφώματα με κουφώματα αλουμινίου με διπλό τζάμι. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 χωλ και 1 wc. Η πολυκατοικία δεν διαθέτει σύστημα κεντρικής θέρμανσης. Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει πατάρι επάνω από το wc 5 τ.μ. ύψους 0,5 μέτρου. Τί λύσεις υπάρχουν και σε τι κόστη κυμαίνονται; Ποια η δική σας πρόταση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας
  10. CostasV αυτό ακριβώς είναι που θέλω να απαντήσω. Δηλαδή την αναλογία σε διατμητική τάση μεταξύ ενός πείρου από ανθρακούχο χάλυβα με σκληρότητα 255 HV και ενός ίδου πείρου από αλουμίνιο 7075-Τ6 με σκληρότητα 220 HV. Τα υπόλοιπα απλά αποτελούν το σενάριο του προβλήματος για να φαίνεται πιο ενδιαφέρον...
  11. Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να βάζεις ως δεδομένο την σκληρότητα ενός υλικού και να σου βγάζει την αντοχή του σε εφελκυστικές τάσεις??
  12. Αν μπορείτε να πείτε σε κάποιον να ρίξει μια ματιά στο θέμα θα με βοηθούσατε πάρα πολύ...
  13. Δεν ξέρω τον τρόπο για να το βρω... Αυτό είναι που ψάχνω... Μήπως μπορείτε να με κατευθείνετε σε αυτό???
  14. Δηλαδή ο άλλος πείρος είναι ακατάλληλος???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.