Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρκέλλα

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλημέρα. Αν κόψω ένα τιμολόγιο με αυτα που με έχουν πληρώσει και ένα άλλο επι πιστώσει με τα οφειλούμενα, πρώτον μπορώ να το κάνω και δεύτερον κερδίζο κάτι?
  2. Εγώ βασικά δεν θέλω να τους κόψω τίποτα για να με ξεχρεώσουν!!!αλλα πραγματικά θα ήθελα να μάθω αν μπορούν να κάνουν αυτό που λένε έτσι απλά.
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Είμαι Γεωλόγος και εργαζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία χρονια. Τελευταία δούλεψα ώς εξωτερικός συνεργάτης μιας εταιρείας για την παρακολούθηση της κατασκευής ενός έργου που έγινε στην επαρχία.Έχω υπογράψει σύμβαση έργου όπου σε αυτό είχε συμφωνηθεί η πληρωμή μου με το μήνα.Η σύμβαση μου τελείωσε τον Απρίλιο όπου για τους μήνες Ιανουάριο με Απρίλιο δεν με είχαν πληρώσει. Μετά από δικές μου ενοχλήσεις μου έδωσαν ένα μερος των χρημάτων τον Αύγουστο, ένα άλλο μέρος τον Νοέμβριο κ ακόμα υπολείπεται ένα μικρο μέρος των χρημάτων. Τώρα ζητάνε να τους κόψω το δελτίο παροχής για τα χρήματα που μου έχουν δώσει, αλλά εγώ τους ζητάω να με εξοφλήσουν προκειμένου να τους κόψω το συνολικό ποσο. Εκείνοι αρνούνται κ σήμερα με ενημέρωσαν ότι εχουν λεει το δικαίωμα να κόψουν αυτοί το δελτίο παροχής με το ποσό που θέλουν και να το στείλουν στην εφορία μου αν δε το κανω εγώ τις επόμενες μέρες.Αυτό μπορούν να το κάνουν τόσο εύκολα και επίσης δεν υπάρχει καπιος τρόπος να κόψω το δελτίο με το συνολικό ποσό αλλά να αναφέρεται κάπου οτι το φπα μαζι με το ποσό το τελευταίο δεν τα έχω εισπραξει και να τους υποχρεώνει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να με εξοφλήσουν? Ευχαριστώ πολύ και οποιαδήποτε γρήγορη απόκριση θα με βοηθούσε. Μαρκέλλα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.