Μετάβαση στο περιεχόμενο

σουλτανα

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ο μηχανικός υπογράφει πάνω στο τοπογραφικό ότι είναι αρτιο και οικοδομίσημο και δείχνει στο τοπογραφικό οτι υπαρχει δρόμος που οδηγεί στο αγροτεμάχιο. Δεν καταλαβαίνω αφού εχω περάσει τον τοπογραφικό έλεγχο και όλα ήταν ΟΚ γιατί τώρα στο τέλος της διαδικασίας μου δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει να σας πω ότι πρόκειται για μια μικρή αγροτουριστική μονάδα. Η περιοχή είναι ζώνη 6 που μου δίνει την δυνατότητα να χτίσω ή οικία 150 τ.μ. ή αγροτική αποθήκη.
  2. Αγάπητοι κύριοι χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Έχω ένα αγροτεμάχειο, πήρα όλες τι εγκρίσεις τοπογραφικά αρχιτεκτινικά στατικά φορολογικά και στην τελική υπογράφη ο τοπογράφος της πολεοδομίας μου ζητάει για να εκδόσει την οικοδομική μου άδεια άδεια διελευσεως απο το δασαρχείο για το δρόμο που οδηγεί προς το αγροτεμάχειο. Πρέπει να σας πω οτι η έκτασή μου συνορεύει με δασική έκταση. Ο δρόμος είναι παλίος δεν ξέρω ανείναι δασικός ή αγροτικός ή δημοτικός κτλ΄Το δασαρχείο μου είπε ότι δίνει αδεια διέλευσης και ότι, και παράνομος να είναι ο δρόμος δεν μπορεί να απαγορεύσει κανένα να τον χρησιμοποιεί. Έπισης πρέπει να σας πωότι έχω βεβαίωση απο το δήμο της περιοχής μου ότι υπάρχει δρόμος πλάτους 5,50 μέτρων την οποία έδωσα και στον ΕΟΤ. Να πάω σε δικηγόρο ; ---------------------------------------------------------------------- Στα προηγούμενα που έργαψα θέλω να διορθώσω κάτι. Ξέχασα ένα δεν το οποίο είναι σήμαντικο για το θέμα μου. ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ. ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΗ Η ΟΧΙ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.