Μετάβαση στο περιεχόμενο

vnat

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vnat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1.Τοιχοποιία με εξωτερική μόνωση (εξηλασμένη πολυστερίνη) 2.Εξωτερική τοιχοποιία με συμβατικό τούβλο+μόνωση (εξηλασμένη πολυστερίνη)+εσωτερική τοιχοποιία με ytong 3.Διπλή τοιχοποιία με συμβατικό τούβλο και στο ενδιάμεσο μόνωση (εξηλασμένη πολυστερίνη) Τι θα προτείνατε ως βέλτιστη λύση για εξωτερικούς τοίχους ώστε να έχουμε τα καλύτερα θερμομονωτικά αποτελέσματα?
  2. Γειά σας είμαι νέο μέλος στο site,και θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή του καταλληλότερου υλικού χτισίματος. σε μια βδομάδα περίπου ολοκληρώνουμε την κατασκευή του σκελετού του σπιτιού μου (πυλωτή,α' και β΄ όροφος) η οποία γίνεται με οπλισμένο σκυρόδεμα.το σπίτι είναι στην κατερίνη (ζώνη Ι) ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για υλικό πλήρωσης? μετά απο μια πρόχειρη αναζήτηση,βρήκα οτι σχετικά με το κόστος κατασκευής είναι σχεδόν το ίδιο,με τα ytong ακριβότερα στην αγορά αλλά φθηνότερα στην κατασκευή.διάβασα επίσης οτι τα ytong έχουν πολύ καλές θερμομονωτικές και αντισεισμικές ικανότητες,αλλα υστερούν στην ηχομόνωση και υδροπερατότητα.μπορεί να με διαφωτίσει κανείς περισσότερο?μελετώντας περί των ytong διέκρινα ενα αδιευκρίνιστο δισταγμό για την επιλογή του ως κύριου υλικού χτισίματος ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.