Μετάβαση στο περιεχόμενο

pupin

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pupin's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πολύ χρήσιμο το θέμα που παρέθεσες. Πιθανότατα ισχύει μιας και είναι σχεδόν τετράγωνο. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ. Με τα κουφώματα δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη καθώς οι τιμές που πήραμε ήταν πάνω από το budget μας.
  2. Είναι ένα κλαμπ. Κέντρο διασκέδασης.
  3. sdim δυστυχώς πληρούνται! τους έχει γίνει επανειλημμένα έλεγχος, και από ότι φαίνεται μόνο εμένα ενοχλεί ο συγκεκριμένος θόρυβος. Το συρόμενο είναι επάλληλο, και άρα δεν υπάρχει κενό στον τοίχο.
  4. Ευχαριστώ! Αυτό μπορώ να το ζητήσω από τις εταιρείες που θα βάλουν το κούφωμα ή μπορώ να το κάνω και εγώ μετά την τοποθέτηση?
  5. Δηλαδή? Να βάλω ένα ηχομονωτικό υλικό αργότερα μέσα σου κουτί του ρολού? Ή να μην βάλω καθόλου ρολό? τι άλλο?
  6. Το ότι τι ρολό είναι ενσωματωμένο στο πάνω μέρος του παραθύρου, μπορεί να είναι ενας επιβαρυντικός παράγοντας για την ηχομόνωση? Και κατά πόσο? Γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ακόμη και αν αλλάξω κουφώματα.
  7. Η δική μας η περίπτωση είναι η τρίτη. Σε ευχαριστώ και πάλι!
  8. Δηλαδή θεωρείς ότι άδικα μπαίνω στον κόπο να αντικαταστήσω το κούφωμα?
  9. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιες τέτοιες εταιρείες?
  10. Kύριε Ροδόπουλε ευχαριστώ για την απάντηση. Το κείμενο που παραθέσατε το είχα ήδη διαβάσει εδώ http://www.window.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=141 καθότι κάνω και προσωπική μελέτη εκτός από το να ρωτάω. Η απορία που έχω από αυτό το κείμενο είναι ποιος τελικά ακολουθεί την σωστή μέθοδο με τον αρμό. Γιατί όσους ρώτησα μέχρι τώρα βάζουν πολυουρεθάνη... Επίσης μιλάω ήδη με κάποια καλές εταιρείες που βάζουν συνθετικά κουφώματα (rehau, kommerling) και ίσως και με alumil...που αλλού να κοιτάξω? SeNNinhA, πολύ χρήσιμη η συμβουλή σου για διαφορετικού πάχους τζάμια...μπορώ να το ζητήσω αυτό? Γιατί αυτά που προτείνουν οι εταιρείες δεν περιλαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα. Ουσιαστικά αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι συντονίζεται κάπως το παράθυρο, ο τοίχος και τα υπόλοιπα δομικά στοιχεία με το έντονο woofer του κλαμπ και ενώ δεν ακούω μουσική, ακούω αυτό το άσχημο υπόκωφο μπουμπουνητό Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις σας.
  11. Καλημέρα σας, Θέλω να αντικαταστήσω το κούφωμα ενός μεγάλου παραθύρου, μήκους 3,5 μέτρων, που έχω στην κρεβατοκάμαρα γιατί υπάρχει έντονος εξωτερικός θόρυβος από μαγαζί όλες τις βραδυνές ώρες και δεν βρίσκω άλλη λύση. Το υπάρχουν κούφωμα είναι επάλληλο συρόμενο και το είχε βάλει ο κατασκευαστής πριν 2 χρόνια. Βλέπουμε ότι σε σχέση με τα άλλα παράθυρα του σπιτιού που είναι ανοιγόμενα και όχι επάλληλα, μπάζει αρκετά και αέρα οπότε θεωρώ ότι αφήνει περιθώριο και για περισσότερη ηχομόνωση αν το αλλάξω σε ανοιγόμενο. Σκέφτομαι ότι δεν χρειάζεται όλο το μήκος των 3,5 μέτρων να μπορεί να ανοίγει. Κάποιο τμήμα θα μπορεί να είναι και μονίμως σταθερό για οικονομία και για καλύτερη ηχομόνωση. Θα ήθελα να μου προτείνεται που να κινηθώ εμπορικά και τεχνικά. Ποιες εταιρείες θεωρούνται πιο αξιόπιστες σε θέματα ηχομόνωσης? Kunststoff? Πως μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μου κάνουν καλή εγκατάσταση στον αρμό κουφώματος με τον τοίχο? Πόσα τζάμια προτείνετε να βάλω? 2 ή 1? Το ρωτάω γιατί έχω διαβάσει ότι σε θέματα ηχομόνωσης ρόλο παίζει το συνολικό πάχος των τζαμιών και όχι τόσο η απόσταση μεταξύ τους. Εσείς τι λέτε? Γενικά, επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αγορά και εγκατάσταση κουφωμάτων, οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.