Μετάβαση στο περιεχόμενο

garrythesnail

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σας ευχαριστω ολους για το ενδοιαφερον και τις απαντησεις σας. Δουλεια μπορεις να βρεις χωρις μεταπτυχιακο? ελλαδα ή εξωτερικο? Ακομα σχετικα με τις υποτροφιες..... Πρεπει αλληθεια να ξεσκιστεις στο διαβασμα και να παρεις πτυχειο με αριστα? Ακομα υπαρχουν αξιοκρατικες διαδικασιες στις υποτροφιες? ή παιρνουν αυτοι που εχουν μεσο? Εχω ακουσει επισης πως πρεπει να γινεις σκυλακι του καθηγητη για να σε προωθησει αυτος με τις γνωριμειες του..... Αληθευουν ή ειναι φημες?
  2. Καταρχας ευχαριστω για το ενδοιαφερον σου δεν ζητω την κατευθυνση αλλα την βοηθεια σας ετσι ωστε να δημιουργησω μια καλυτερη εικονα των σχολων αυτων, καθως και καποιες συμβουλες που μπορειτε να μου δοσετε αφου περασατε απο το σταδιο αυτο.
  3. Ημουν απο τα ατομα τα οποια δεν ειχαν ως στοχο καποια συγκεκριμενη σχολη(σορι για την ορθογραφια αλλα ποτε δεν τα πηγαινα καλα). Στο δημοτικο και στο γυμνασιο ημουνα καλος μαθητης , αν και δεν διαβαζα ιδιαιτερα, εβγαλα το δημοτικο με 10 και το γυμνασιο με 19 μισο. Οταν πηγα στο λυκειο αρχισα ταυτοχρονα φροντιστηριο στα μαθηματα που με ενδοιεφεραν , δλδ μαθηματικα , φυσικη και υποχρεωτικα εκθεση. Επελεξα τεχνολογικη κατευθυνση, γιατι απεχθανομαι τα θεωρητικα μαθηματα , τουλαχιστων οπως διδασκονται , και η θετικη εχει διεξοδο την ιατρικη η οποια δεν με ενδοιεφερε ποτε...... Στα μαθηματα της κατευθυνσης μου τα πηγαινω αρκετα καλα , στην εκθεση γραφω μετρια γυρω στο 15 , καθως ποτε δεν εκατσα να διαβασω ετοιμες αποψεις αλλων και να κανω απλη αντιγραφη ....... Λιγους μηνες πριν τις πανελληνιες, τωρα , αρχισα να ψαχνομαι σχετικα με ποια σχολη θα ακολουθησω. Βρισκομαι στο εξης δηλημα: Μου αρεσει πολυ οτι εχει σχεση με υπολογιστες.... Ωστοσο η επαγγελματικη αποκατασταση των σχολων πληροφορικης και μηχανικων υπολογιστων ειναι αμφιβολη.... Σκεφτομουνα το επαγγελμα του δασκαλου (ειναι και ο πατερας μου ) το οποιο εχει πολυ ελευθερια , καλο μισθο στις μερες που περναμε, και επαγγελματικη αποκατασταση. Δεν ειναι κατι ομως που μου κεντριζει την προσοχη και δεν θα μου αρεσε ιδιαιτερα να ασχοληθω. Θα περασω καλα φοιτητικα χρονια αλλα μετα θα μπορω να ασχολουμε με κατι το οποιο δεν μου πολυαρεσει για 45 χρονια? ΣΜΑ ειναι ακυρο, γιατι διαβασα πως εισαι πρωτα στρατιωτικος και ο στρατος ειναι κατι που νομιζω πως με περιοριζει και με δεσμευει. Εδω ειναι το κυριο κομματι στο οποιο θα ηθελα να με βοηθησετε. Για να εχεις μελλον σαν μηχανικος υπολογιστων πρεπει να βγεις στο εξωτερικο και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα. Αν τελειωσω πληροφορικη ποιες ειναι οι ευκαιριες για αποκατασταση , εκτως απο καθηγητης που εχει κορεστει? Υποψην πως δεν θελω να περασω την ζωη μου δουλευοντας 15 ωρα καθημερινα. Απο μηχανικος υπολογιστων μπορεις να βρεις δουλεια χωρις μεταπτυχιακο με αξιοπρεπες μισθο? *Μου αρεσει ειδιαιτερα ο προγραμματισμος, με το wardware δεν εχω γνωριστει αρκετα.... Παρακαλω οσους θελουν να με θοηθησουν σε αυτη την επιλογη , η οποια θα ειναι καθοριστικη για την υπολοιπη ζωη μου Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.