Μετάβαση στο περιεχόμενο

τζιωιο

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

τζιωιο's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό το υπολογιστικό πρόγραμμα -και γενικά ολα αυτά τα προγράμματα- το εμπιστεύεσται με κλειστά τα μάτια?έχει κατι σταθερές μέσα που ανάλογα με τη περιοχή που δουλεύεις είναι διαφορετικές!Για ενα της 4Μ μιλαω συγκεκριμένα!!
  2. Εγώ δεν έβρισα κανέναν απλά με την ερώτηση που υπέβαλα ήταν σαφές τί ήθελα να μάθω και η απαντηση που πήρα ήταν ακρως ειρωνική.Οι νέοι επιστήμονες βοήθεια χρειαζόμαστε.Τους διάβασα τους κανόνες πριν γράψω στο forum.Απλα δεν με κάλυψε η απάντηση του κυρίου slalom.Εγώ την δουλεία μου θέλω να κανω,ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ συνάδελφε αυτό χρησιμοποιώ εδώ και λιγη ώρα.
  3. Δεν κατάλαβες τί ρωτάω?Γιατί είσαι ειρωνικός?Μία εγκατάσταση για καλοριφέρ θέλω να κανω και θέλω να βγάλω τα σχέδια και τις απώλειες.Άν ξέρεις κάποιο πρόγραμμα καλώς,αλλιώς δεν γράφτηκα εδώ πέρα για να ειρωνεύεσαι εσύ και κάποιοι σαν εσένα.
  4. Καλημέρα!Μπορώ απ'το autocad να σχεδιάσω μελέτη για καλοριφέρ και να μου υπολογίσει διατομή απο σωλήνες ανάλογα με τον όροφο κιόλας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.