Μετάβαση στο περιεχόμενο

papanikaa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Δεν ηξερα ο,τι το να ζητησεις μια γνωμη υποτιμαει τον αλλο μηχανικο.Δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης. Το να πειτε αν υπαρχει και καποιος αλλος τροπος σε καποιους που δεν εχουν γνωσεις για καποια πιο ειδικα θεματα δεν νομιζω ο,τι ειναι τοσο δυσκολο.Απλως καποιοι λενε οτι ειναι σωστο και καποιοι αλλοι οτι δεν ειναι και ετσι εχουμε μπερδευτει.ΕΛΕΟΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΑΜΕ.Νομιζαμε οτι ηταν ενα site που απανταει σε διαφορες ερωτησεις και σε ανθρωπους που δεν ειναι μηχανικοι.
  2. Χτιζω μια μεζονετα.Στον πανω οροφο υπαρχει μια τρυπα που βλεπει την εισοδο 2.5χ2.5.Θελω να κλεισω την τρυπα αυτη.Ο μηχανικος μας ,μας λεει ο,τι πρεπει να μπουν μεταλλικα στηριγματα σε σχημα Τ τα οποια θα ενωθουν στο τσιμεντο με στριφονια και απο πανω θα μπει οδοντωτη λαμαρινα και μετα το μπετον.Θα ηθελα να ρωτησω ποσο στερεη ειναι αυτη η κατασκευη [θα γινει το μπανιο] και αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος. Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.