Μετάβαση στο περιεχόμενο

cescas

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

cescas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και ελπιζω να μην σας νευριασα
  2. στο μοναδικο παραδειγμα που εχουμε κανει , εχουμε βαλει για μηκος αγωγου 100m λετε να βαλω και εγω 100??
  3. θα παρω πχ. την 10 Α και τι υπολογισμους θα κανω ενα τυπο μας εχουν δωσει και αυτο με L= μηκος αγωγου
  4. επειδη ειμαι νεος στο forum μπορεις να μου πεις που ειναι ??
  5. ρε συ πραγματικα ειναι το ***** το εργαστηριο,εχουμε κανει την μιση υλη,δεν μας κανουν τιποτα! ευτυχως που πηγα τεχνικο και εμαθα πραγματα!
  6. οκ, ακομα μας ειπαν να κανουμε και μια τεχνικη εκθεση που θα περιεχει τη δομη της ηλεκτρικης εγκαταστασης,μπορεις να μου πει τι πρεπει να κανω ( δεν μας εχουν εξηγησει τιποτα απο ολα αυτα και περιμενουν να τα κανουμε κιολας)!!
  7. μα μας ειπαν να βρουμε τις διατομες των αγωγων για καθε γραμμη και με τις δυο μεθοδους
  8. κοιτα κανονικα εχουμε ενα δωματιακι το οποιο εχει οτι θα ειχε κανονικα ενα κανονικο σπιτι δεν μας ειπαν ποσο θα ειναι τα τετραγωνικα του σπιτιου ουτε ποσο θα ειναι το μηκος των αγωγων,το μονο που μας εχουν δωσει ειναι το μηκος του καλωδιου κεντρικης παροχης της εγκαταστασης απο τον μετρητη στον πινακα( 55 m)
  9. sos εχω μια εργασια και θελει να βρω την διατομη των αγωγων για καθε γραμμη(οι υπολογισμοι να γινουν και με μεθοδο ασφαλους λειτουργιας αλλα και πτωσης τασης) αυτο γινεται με καποιον συγγεκριμενο τυπο??:confused:
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.