Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κωνσταντίνος33,6

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας

Κωνσταντίνος33,6's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το διαβασα κ καταληγω συμφωνα με το παραδειγμα της σελ 170 καταληγω σε ενα σχημα με ζωνες τησ κατασκευης κ με μεγιστη πιεση ανα τετραγ μετρο -2 κν,δεν ειναι καπως υπερβολικο?κ οσων αφορα τις ζωνες ,το μεσαιο δηλ ζευτκο θα διαστασιολογηθει συμφωνα με την d ζωνη?
  2. για ανοιχτη κατασκευη 33,6*30 με ενεργο υψος ze=9m σε περιοχη κατω των 1500 μ ,κατηγορια εδαφουσ ΙΙ ,στην ειπηρωτικη ΕΛΛΑΣ ,για φ=1 κ για φωνια α=5,4 μοιρες .πως σας φαινονται τελικες πιεσεις ανεμου -2,08 kn/τετρ.μ οι οποιες εμφανιζονται στη ζωνη Β ;κ μια τελικη F-=-682.72kn; σας φαινονται υπερβολικα τα φορτια ΄;
  3. συγχωρηστε την αγνοια μου ..η περιπτωση φ=1 ειναι δυσμενεστερη?το δικο μου στεγαστρο εχει διαστασεισ 33,6*30 αρα στον τυπο της F (συνισταμενης)σελ 174 ευρωκωδικας 1 του Ερμοπουλου θα παρω b =15 γιατι εχω ζευκτο στη μεση ?κ τι συμβαινει με τισ ζωνες ?το ακραιο ζευκτο εχει μεγαλυτερη τελικη πιεση αλλα λαμβανει το μισο εμβαδο απ οτι το μεσαιο ,π.χ στη ζωνη β η τελικη πιεση ειναι -2,08 kn/m*2 με ποια δυναμη θα διαστασιολογισω τισ τεγιδες ?εμβαδον β ζωνης 40,32 τετραγ.μ.
  4. Χριστινα,εχουμε την ιδια εργασια απ οτι αντιλαμβανομαι,εγω σαν τελειοφοιτος δομικων εργων,καλο θα ηταν να αποφασισεις ,σε ποια τοποθεσια θα γινει το εργο σου,καθως και το ανοιγμα που θα εχει η κατασκευη <μηκος προσοψης>αναλογα με τη χρηση,για να αποφασισεις αν θα γινει με ζευκτο το οπιο συνισταται για μεγαλα ανοιγματα,η δικη μου μελετη αφορα μια μεταλλικη κατασκευη η οποια θα καλυπτει καποια υλικα ,χωματα κ.α .Οποτε δεν χρειαζετε να ειναι κλειστη απο τα πλαγια ,κατι που με διευκολινει οσον αφορα την περιπτωση της ανεμοπιεσης.Το ανοιγμα μου ειναι 33,6 μετρα, μεγαλο ,οποτε σιγουρα ζευκτο και επειδη ο ιδιοκτητης θελει να βαζει φορτηγα μεσα,για να αποφυγουμε συγκρουση τους με τον μεταλλικο στυλο ,αυτος θα ξεκιναει 1,5 μετρο πανω απο την επιφανεια του εδαφουσ,βεβαια το υποστηλωμα που θα φερει επανω του τη μεταλλικη κατασκευη θα ελεγθει και για οριζοντια δυναμη 1000 ΚΝ ,συμφωνα με τον κανονισμο.Πιο προγραμμα χειριζεσε?
  5. Χριστινα,εχουμε την ιδια εργασια απ οτι αντιλαμβανομαι,εγω σαν τελειοφοιτος δομικων εργων,καλο θα ηταν να αποφασισεις ,σε ποια τοποθεσια θα γινει το εργο σου,καθως και το ανοιγμα που θα εχει η κατασκευη <μηκος προσοψης>αναλογα με τη χρηση,για να αποφασισεις αν θα γινει με ζευκτο το οπιο συνισταται για μεγαλα ανοιγματα,η δικη μου μελετη αφορα μια μεταλλικη κατασκευη η οποια θα καλυπτει καποια υλικα ,χωματα κ.α .Οποτε δεν χρειαζετε να ειναι κλειστη απο τα πλαγια ,κατι που με διευκολινει οσον αφορα την περιπτωση της ανεμοπιεσης.Το ανοιγμα μου ειναι 33,6 μετρα, μεγαλο ,οποτε σιγουρα ζευκτο και επειδη ο ιδιοκτητης θελει να βαζει φορτηγα μεσα,για να αποφυγουμε συγκρουση τους με τον μεταλλικο στυλο ,αυτος θα ξεκιναει 1,5 μετρο πανω απο την επιφανεια του εδαφουσ,βεβαια το υποστηλωμα που θα φερει επανω του τη μεταλλικη κατασκευη θα ελεγθει και για οριζοντια δυναμη 1000 ΚΝ ,συμφωνα με τον κανονισμο.Πιο προγραμμα χειριζεσε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.