Μετάβαση στο περιεχόμενο

Energiakia

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Energiakia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Πρόσφατα αποφασίσαμε να κάνουμε εγκατάσταση φυσικού αερίου και μας προέκυψε το εξής θέμα. Ο τρόπος που έγινε η συνδεσμολογία στον τελευταίο μετρητή της πολυκατοικίας δεν επιτρέπει την επέκταση του σωλήνα παροχής (σωλήνας 1) ώστε να πάρουμε και εμείς αέριο (στην φωτογραφία φάινεται πως ο κάθετος σωλήνας 2 στον δεύτερο μετρητή εμποδίζει τον οριζόντιο 1 να συνεχίσει προς καινούριο μετρητή που πρέπει να τοποθετηθεί στα αριστερά) Δεν θέλω να σχολιάσω το τραγικό του πράγματος και το πώς κανένας δεν δέχεται να αναλάβει την ευθύνη (εργολάβος- υπεργολάβος κλπ) Το πρόβλημά μου είναι πώς η εγκατάσταση στο διαμέρισμά΄έχει τελειώσει αλλά ο μετρητής προφανώς δεν μπορεί να μπεί και δεν έχουμε αέριο. Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να κινηθούμε? Ευχαριστώ!
  2. Χμ... Με ενδιαφέρει πολύ ο φωτισμός όχι μόνο το τεχνικό αλλά και το αισθητικό κομμάτι. Για την ακρίβεια θέλω να ασχοληθώ και επαγγελματικά με αυτό. Γι'αυτό είπα να το ψάξω περισσότερο.
  3. Είμαι φοιτήρια ηλεκτρολόγος και το ενδιαφέρομαι να μάθω κάποιο πρόγραμμα φωτορεαλισμού. Σε φροντηστήριο (μην μου πείτε να διαβασω μόνη μου... δεν πιάνει ποτέ. Είμαι ακουστικός τύπος) μου είπαν πως αν και δύσκολο μια καλή επιλογή είναι το 3d studio max (τα μαθήματα που κάνουν είναι 45 ώρες) και πως δεν έχει σχέση που δεν ξέρω autoCAD πράγμα που εγώ μέχρι τώρα θεωρούσα προυπόθεση. Ισχύει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.