Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marilian

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Marilian's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Την ίδια απορία έχω και εγώ, καθώς τηλεφώνησα στο τμήμα περιβάλλοντος της περιφέρειας Αττικής και μου είπαν ότι δεν΄έχει εκδοθεί κάτι τέτοιο. Γνωρίζει κανείς τίποτα επίσημο?
  2. Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσατε παρακαλώ να μου αναφέρετε προβλήματα που έχετε βιώσει ή γνωρίζετε να έχουν υπάρξει σε φωτοβολταϊκα πάρκα άνω του 1MW. Τα προβλήματα θα μπορούσαν να παρουσιάζονται σε: -Βάσεις στήριξης -Junction boxes -Inverters, converters, controllers και interconnection εξοπλισμό -Μετασχηματιστές -Καλώδια -Μετρητικές and monitoring συσκευές Ευχαριστώ.
  3. Όχι, είναι τα πρώτα έργα τα οποία φτάσουν σε κατασκευαστικό στάδιο, οπότε οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθούσε στην εύρενα μου.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να βρω σοβαρές (με ISO, CE κλπ.) και έμπειρες ελληνικές εταιρείες που κατασκευάζουν βάσεις στήριξης fixed΄και με tracker για έργα που αφορούν 1-2 MW. Έχετε μα μου προτείνετε καμία? Επίσης για τέτοιου μεγέθους έργα ποιοι τύποι inverter (πάλι από την ελληνική αγορά) θα ήταν κατάλληλοι? Έχω δει ότι της εταιρείας SMA είναι αρκετά αξιοποιήσιμοι στην Ελλάδα. Ισχύει? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.