Μετάβαση στο περιεχόμενο

blender

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

blender's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι... Δεν τους άρεσε που δεν ήταν τακτοποιημένα τα ράφια...που τα ράφια είχαν βιβλία και ήταν σε πολύ κόσμια κατάσταση... Και επίσης μου είπαν ότι τα έξοδα μου, κανονικά θα έπρεπε να είναι από υπηρεσίες και όχι από αγορά εξοπλισμού.. αν και εκεί τους παρέπεμψα στο στο φυλλάδιο του ΟΑΕΔ, που δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.. και μου είπαν ότι κανονικά θα έπρεπε να σημειώσουν και αυτό ως λόγο απόρριψης, αλλά δε θα το κάνουν... τέσπα.. μάλλον απλά έπεσα σε περίεργους... οκ. Σε ευχαριστώ πολύ! αυτό θα κάνω! θα βγάλω μερικές φωτογραφίες και θα τις βάλω μαζί με την ένσταση!
  2. Στην Αττική είμαι. Βρήκαν ακατάστατο το χώρο και μου είπαν ότι επειδή ήταν ακατάστατος δεν είναι αυτή εικόνα σωστού γραφείου... Και στη δικαιολόγηση έγραψαν ότι μοιάζει περισσότερο με αποθήκη παρά με γραφείο, παρόλο που ο χώρος είναι διαμορφωμένος με γραφεία υπολογιστές, βιβλιοθήκες και πραγματικά έχει εικόνα γραφείου...:S
  3. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια... έκανα αίτηση για να πάρω και εγώ για ένταξη στο πρόγραμμα, ήρθαν, έκαναν έλεγχο και μου ήρθε απορριπτική διότι λένε ότι ο χώρος δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεται τί θα μπορούσα να γράψω για να κοιτάξουν την ένστασή μου και να ξαναέρθουν για έλεγχο. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να ζητήσω και να παρεβρεθώ όταν θα εξετάσουν την ένστασή μου? Ισχύει κάτι τέτοιο? Έχει κάποιος υπόδειγμα ένστασης που θα μπορούσε να αναρτήσει - χωρίς ονόματα φυσικά - για να δούμε λίγο τη δομή του? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.