Μετάβαση στο περιεχόμενο

MMZ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

MMZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν επιτρέπεται να υπογράψει Μηχανολόγος Μηχανικός Αρχιτεκτονική Μελέτη μεταλλικής κατασκευής κάτω των 45μ2 και σε περίπτωση που επιτρέπεται, που μπορώ να βρω κάποιο αντίστοιχο επίσημο έγγραφο (ΦΕΚ ή από το ΤΕΕ) που το δηλώνει. Προσοχή η κατασκευή δεν είναι σύμμεικτη με σκυρόδεμα, είναι μόνο μεταλλική. Ευχαριστώ
  2. γνωριζετε μεσω ποιου εγγραφου μπορω να αποδειξω οτι δεν ειναι απαραιτητη η φωτοτεχνικη μελετη; (προκειται για διαγωνισμο και ισως μου ζητηθει επισημο ΦΕΚ η εγγραφο απο ΤΕΕ)
  3. Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον, κατά πόσο είναι υποχρεωτική η φωτοτεχνική μελέτη σε κτίριο μεταλλικής κατασκευής που είναι κάτω των 45μ2. Προσοχή η κατασκευή δεν είναι σύμμεικτη με σκυρόδεμα, είναι μόνο μεταλλική. Δεύτερον, από ποιο ΦΕΚ ή επίσημο έγγραφο του ΤΕΕ διαπιστώνεται το παραπάνω. Τρίτον εάν επιτρέπεται να υπογράψει Μηχανολόγος Μηχανικός Αρχιτεκτονική Μελέτη μεταλλικής κατασκευής κάτω των 45μ2 και σε περίπτωση που επιτρέπεται, που μπορώ να βρω το αντίστοιχο επίσημο έγγραφο που το δηλώνει. Ευχαριστώ.
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον, κατά πόσο είναι υποχρεωτική η φωτοτεχνική μελέτη σε κτίριο μεταλλικής κατασκευής που είναι κάτω των 45μ2. Προσοχή η κατασκευή δεν είναι σύμμεικτη με σκυρόδεμα, είναι μόνο μεταλλική. Δεύτερον, από ποιο ΦΕΚ ή επίσημο έγγραφο του ΤΕΕ διαπιστώνεται το παραπάνω. Τρίτον εάν επιτρέπεται να υπογράψει Μηχανολόγος Μηχανικός Αρχιτεκτονική Μελέτη μεταλλικής κατασκευής κάτω των 45μ2 και σε περίπτωση που επιτρέπεται, που μπορώ να βρω το αντίστοιχο επίσημο έγγραφο που το δηλώνει. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.