Μετάβαση στο περιεχόμενο

toula

Members
  • Περιεχόμενα

    39
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

toula's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το δίκτυο είναι έτοιμο και το μόνο που θα χρειαστεί κανένα localization . Η χάραξη θα γίνει μόνο με GPS και θα μου παρέχει ο εργολάβος βοηθό για πασάλια και κτλ.
  2. Πρόκειται για εργολάβο (άρα ιδιώτη) και σε όλο το μήκος θα γίνει χάραξη με GPS . Δεν απαιτεί μελετητικό !
  3. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου με βοηθήσει στην εξής ερώτηση ; Θέλω να δώσω προσφορά για χάραξη μιας γραμμής απαλλοτρίωσης τις τάξεως των 70 χιλιομέτρων . Τη τιμές παίζουν ; Με το χιλιόμετρο ; με το σημάδι ; Παρακαλώ τη βοήθεια σας !
  4. Επειδή στη περιοχή έχουν εκδοθεί κ άλλες τέτοιες άδειες δηλαδή με βεβαίωση δημάρχου ότι είναι εντός οικισμού προ 23 ,, ο Δικηγόρος μου είπε ότι όλες οι άδειες , εάν γίνει κάποια καταγγελία θα ανακληθούν Εάν υπάρχει κάποιος μηχανικός που μπορεί να του δώσει βεβαίωση, να μου στείλει μήνυμα . Ο ιδιοκτήτης πληρώνει 500 ευρώ τη βεβαίωση .
  5. Σε ερώτηση που έκανα στο Δικηγόρο του Δήμου μου απάντησε , εαν τυχόν γίνει καταγγελία θα γίνει ανάκληση της αδείας .
  6. ο οικισμός δεν είναι οριοθετημένο και απλά βγαίναν έξω 2 μηχανικοί του Δήμου και βεβαίωναν ότι είναι εντός οικισμού προ 23 . Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο οτι ήταν οικισμός (δηλαδή να περικλείετε το οικόπεδο από πέτρινα σπίτια κτλ , χωράφια είναι . Ο οικισμός σύμφωνα με το ΓΠΣ είναι 3 χιλιόμετρα πιο κάτω .
  7. όχι δεν θέλουν να μπουν στη ρύθμιση .
  8. Υπάρχουν οικ.άδειες αλλά οι οικ.άδειες εχουν βγεί ως εντός οικισμού με βεβαίωση δημάρχου . Στο Γ.Π.Σ εκείνη η ζώνη είναι εκτός οικισμού.
  9. Συνάδελφοι θέλω τη βοήθειά σας. Οικόπεδο 3500 τμ , το 1995 με βεβαίωση δημάρχου εντάσσεται σε οικισμό προ 23 και κόβονται κάθεται ιδιοκτησίες . Το 2003 χτίζουν οι ιδιοκτήτες . Σήμερα έρχεται το Γ.Π.Σ και τη περιοχή την βγάζει εκτός οικισμού . Έρχονται λοιπόν οι ιδιοκτήτες να μου ζητήσουν βεβαίωση νομιμότητας για να μεταβιβάσουν τα σπίτια στα παιδιά τους. Ακούω ........... τι γίνεται ;;;;
  10. Συνάδελφοι κατέθεσα μια άδεια στη πολεδομία . Το οικοπέδο σε οριοθετημένο οικισμό με αρτιότητα 300 τμ. Ο ιδιοκτήτης το 1998 αγόρασε ένα οικόπεδο από τον ιδιοκτήτη Α 268 τμ (άρτιο κατά παρέκκλιση), και άλλο ένα 68 ακριβώς δίπλα από τον Β . Χρειάζεται πράξη συνένωσις ; ή συνενώνεται αυτόματα ; η υπάλληλος στη πολεοδομία μου λέει θέλει πράξη συνένωσις .
  11. Συναδέλφοι τι γίνεται με τις άδειες τις πρόνοια του 78 ; Οι πρόνοιες έχουν κλείσει κ ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάποιο χαρτί. Έχουν μεταφέρθει σε κάποια υπηρεσία αυτές οι άδειες ; Έχετε υπόψη κάτι που μπορεί να με βοηθείθώ ;
  12. Συναδέλφοι τι γίνεται με τις άδειες τις πρόνοια του 78 ; Οι πρόνοιες έχουν κλείσει κ ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάποιο χαρτί. Έχουν μεταφέρθει σε κάποια υπηρεσία αυτές οι άδειες ; Έχετε υπόψη κάτι που μπορεί να με βοηθείθώ ;
  13. Ευχαριστώ πολύ . Συνάδελφε τελικά ιανουάριος του 77 είναι τα συμβόλαια. Άρα μεταβιβάζεται ώς άρτιο και μη οικοδομήσιμο λόγο έλλειψης προσώπου σε κοινόχρηστο δρόμο ;;;;; έαν ήταν μετα το 77 τι θα γινόταν; δεν θα μπορούσε να μεταβιβαστεί και θα ήταν άκυρο το συμβόλαιο ;;;;;;
  14. Ναι εννοώ την ιδιωτική πάροδο. Γιατι εάν ειναι μετα δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σαν μη άρτιο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.