Μετάβαση στο περιεχόμενο

martinshtjefni

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

martinshtjefni's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. από τι κατάλαβα δεν το κάνει μονο σε μένα αυτό... έχει κάποιο άλλο σχετικά εύκολο τρόπο να φτιάξουμε μια κορνίζα γύρο από (παράθυρο..πόρτα) ???
  2. όχι δεν αλλάζει παραμένει το ίδιο και έχω παίξει πολύ με την πόδια ,και την επένδυση ,δεν γίνετε τίποτα,στο archicad12, αλλα μου κάνει το ίδιο,και στο archicad 13 το αγγλικό..
  3. Το archicad12 έχω,,, και τα ελληνικά τα θέλω γιατί δυστηχώς δεν ξέρω καλά αγγλικά μέχρι να μάθω κάπως το πρόγραμμα!!!
  4. γεια σας παιδιά !!! εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. γιατί μόλις βάζω ποδιά στο παράθυρο μου αφαιρεί την κάτω πλευρά τις επένδυσης λέω όχι στην ποδιά εμφανίζεται η επένδυση (κορνίζα παραθύρου)
  5. δοκίμασα πόλους τρόπους αλλα δεν γίνετε τίποτα τίποτα.... γενικά έχει πρόβλημα με την πράξη μεταξύ στερεών... μάλλον παο για επανεγκατάσταση windows..και επανερχομε ...
  6. όχι!! όπως το περιέγραψα και πριν ...άμεσος προστίθεται ο τοίχος...
  7. είμαι σκεδον άσχετος με το πρόγραμμα αλλα ήδη ήταν στην,,, μικρότερη γραμμή αναφοράς,,, κε το δοκιμασα και στο άλλο pc με αλλα υλικα σκαλλασ κε τιχου,, αλα τιποτα κάνω ρύθμιση σκάλας και αφαιρώ την επένδυση {αυτομάτως αφαιρείται και ο τοίχος } επενδύω την σκάλα {προστίθεται ο τοίχος} τι να πω,δεν ξέρω!!
  8. Πρώτα απόλα συγγνώμη για τα ελληνικά μου,,αν κάνω κανένα λάθος στην γραφή,,, ΚΑΝΑ ... επειδή βλέπω ότι είσαι από τους πιο γνώριμος του προγράμματος θα σου ήμουνα ευγνώμων εάν μπορείς να βοηθήσεις . γιατί μου συμβαίνει αυτό με *την πράξη μεταξύ στερεών* στα δεξιά τις εικόνας μου τον κόβει τον τοίχο,ενώ στα αριστερά όχι... το archicad 12 έχω ... αυτό γίνετε όταν κανο επένδυση στην σκάλα.. δες εικόνα.... http://www.michanikos.gr/picture.php?albumid=168&pictureid=499
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.