Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sunrisenick

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sunrisenick's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα συναδελφοι , Ψαχνω ενα μικρο φορητο οργανο (για αγορα) μετρησης πιεσης και υποπιεσης (να εχει και αρνητικη κλιμακα). εχει κανεις κατι υποψην του κ που μπορώ να το βρω? ευχαριστώ.
  2. δυναμικη δεν μπορω να μετρησω.. για να μην το κανω πολυπλοκο CostasV με εξηγησεις για το μηχανημα.. ας παρουμε την απλη υποθεση οτι εχουμε σωληνας που ρεει αερας μεσα . το μανομετρο που υπαρχει στον σωληνα ειναι 3bar και η διαμετρος του σωληνα 10mm.. εχω χαθει λιγο με τους τυπους.. Χημικός Μηχανικός ειμαι. Ευχαριστώ
  3. Ανεβασα την διαταξη απο το service manual της μηχανης... το ανεβασα και εδω γιατι ειναι μεγαλο για να το επισυναψω εδω. http://www.2shared.com/file/9270913/ce5b5c9b/0004.html ΝΑΙ αυτο ειναι venturi effect σάρωση0003.zip
  4. τελικα αυτα που γνωριζω ειναι η πιεση : 3Βαr και η διαμετρος απο το σωληνακι :10mm μπορει να βγει απο αυτα τιποτα?.... CostaV το σωληνακι αυτο παει σε ενα μηχανημα και με την βοηθεια του αερα κανει αναροφηση σε λαδι που υπαρχει εκει και το κυκλοφορει στην μηχανη . Οποτε το αλλο ακρο δεν ειναι ελευθερο ακριβως ουτε ειναι ευκολο να ελευθερωθει..
  5. Καλησπερα συναδελφοι , Μια μικρη βοηθεια. Θελω να υπολογισω την ροή του αερα (m3/sec) απο ενα σωληνακι. Αν εχω πιεση (στατικη ) με μανομετρο και την διαμετρο απο το σωληνακι , με ποιο τυπο μπορω να προχωρησω μηπως βγαλω καμια ακρη.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  6. μα ειναι διαφορετικο ο ογκος οταν εχεις 1) κουτι καλα νουνου πχ κυλινδρικο χωρις ημισφαιρια 2) παριζακι κυλινδρικο με ημισφαιρια ο φιλος το υπολογισε με βαση το 1 ..επιφανεια της βασης της πλευρικης (υποθετοντας οτι ειναι επιπεδη επι μηκος) . αν έχουμε την 2 περιπτωση μεγαλωνει ο ογκος.. ελπιζω να εγινα κατανοητος.
  7. Οκ καταλαβα πως οριζεται η γωνια .. ο τύπος : θ=2*arccos(1-2*h/D) ειναι στανταρ η προκύπτει απο κάπου? ευχαριστώ για την υπομονη σας..
  8. σε κουραζω , αλλα μηπως μπορεις να μου πεις καλυτερα αυτο ¨τι ακριβως εκφραζει? θ=2*arccos(1-2*h/D) (σε rad) απο ότι καταλαβα εσυ υποθετεις οτι στα ακρα της η δεξαμενη δεν εχει ημισφαιρια ετσι? (η δεξαμενη ειναι σαν ενα παριζακι - σαλαμι , κυλινδρικη με ημισφαιρια στα ακρα..)
  9. Ναι αυτο εννοώ , αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι ξαπλα..αν ηταν ορθια θα ηταν αυτο που λες..με το ξαπλα χανω την μπαλα..
  10. Συναδελφοι καλησπερα , θελω να υπολογισω τον ογκο μιας κυλινδρικής δεξαμενης συναρτηση του ύψους που έχει το περιεχομενο της καθε φορα..καμια ιδεα..? η δεξαμενη ειναι ξαπλα τοποθετημένη.. _____ (_____) εκανα ενα προχειρο σχημα για να καταλαβετε.. καθε βοηθεια δεκτη γιατι εχω πηξει..ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.