Μετάβαση στο περιεχόμενο

schmeichel3

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by schmeichel3

  1. Ενημερωτικά, ως προς τη 2η ερώτησή μου, ρώτησα στο ΤΣΜΕΔΕ και αρκεί 1 απόδειξη μόνο που θα γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι και η γνωμάτευση του γιατρού. Έτσι θα πάρεις το μέγιστο που μπορείς...
  2. Θα σας γράψω και την όποια δική μου εμπειρία, μαζί με τα ερωτήματά μου. Έκανα επέμβαση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στην Κεντρική Κλινική (Euromedica) Θεσσαλονίκης. Συμβεβλημένη με το ΤΣΜΕΔΕ. Έβγαλα εισιτήριο από το ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονίκης (γίνεται πηγαίνοντάς τους το εισιτήριο της κλινικής αμέσως μετά την επέμβαση-λένε το πολύ σε 3 μέρες) και έτσι καλύφθηκαν τα ποσά της σύμβασης. Συγκεκριμένα το ΤΣΜΕΔΕ κάλυψε: α)Διαμονή σε 2κλινο β)Έξοδα χειρουργείου (όχι όλα) γ)Φάρμακα δ)Εμφυτεύσιμα υλικά (τιτάνιο) ε)Προεγχειρητικό έλεγχο Σύνολο 1442 ευρώ. Κάλυψε και πιο πριν τα 236 ευρώ της μαγνητικής (επειδή είναι νέα εξέταση έχει πάρει τιμή τα τελευταία χρόνια οπότε δεν υπάρχουν οι τεράστιες διαφορές με ό,τι έχει πάρει τιμή το 1991 και έκτοτε έμεινε σταθερό) Εγώ πλήρωσα: α)360 ευρώ (διαφορά εξόδων χειρουργείου, λογικά δε θα πάρω τίποτα πίσω) β)155 ευρώ αναλώσιμα (από τα οποία περιμένω το 50%) γ)430 ευρώ προσθετικά υλικά (μή εμφυτεύσιμα, από τα οποία η κλινική μου είπε ότι θα πάρω το 70%, αν και το ΤΣΜΕΔΕ δε μου απάντησε ακόμα) δ)Γιατρός και αναισθησιολόγος (λογικές τιμές για ιδιωτικό τομέα, λογικά θα πάρω πίσω το εκκωφαντικό 28,53 για επεμβάσεις τέτοιου είδους και 10 ευρώ για τον αναισθησιολόγο-τιμές 1991 ΦΥΣΙΚΑ) Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου εδώ και 25 μέρες και περιμένω ακόμα να τα δούνε. Φυσικά είναι 5 λεπτά δουλειά... Τα ερωτήματά μου είναι 2: α)Γνωρίζει κανένας αν όντως ισχύει το 70% για τα μή εμφυτεύσιμα? Έχω τηλεφωνήσει σε ΤΣΜΕΔΕ Αθήνας και Θεσσαλονίκης (εργάζομαι σε νησί) και δεν απάντησε κανένας ποτέ στο τηλέφωνο β)Ο γιατρός μου έχει γράψει φυσικοθεραπείες ως εξής: 1)10 συνεδρείες κινησιοεκτάσεις (αν διαβάζω καλά) 2)10 συνεδρείες ηλεκτρομαλάξεις 3)10 συνεδρείες tens 4)10 συνεδρείες laser, τόσο για το γόνατο, όσο και για τη μέση (για να πάρω τα περισσότερα δυνατόν χρήματα πίσω, σύνολο δηλαδή 80 συνεδρείες) Ενημερωτικά οι τιμές δημοσίου είναι περίπου 2.08 για κινησιοεκτάσεις, 1.88 για ηλεκτρομαλάξεις, περίπου 2 για tens και περίπου 3.60 για laser. Φαίνονται λίγα, αλλά μπορείς να πάρεις πίσω 20*2,08+20*1,88+20*2+20*3,6=191 ευρώ (χρήματα για 5-6 πραγματικές συνεδρείες δηλαδή) Θα πρέπει η κάθε απόδειξη να περιγράφει ΕΝΑ μόνο είδος συνεδρείας (πχ μόνο tens) ή μπορεί να γράφει 2 ή 3 ή 4 είδη και τα ποσά αθροίζονται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.