Μετάβαση στο περιεχόμενο

Helena

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Helena's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ παιδιά. Είναι πράγματι το όνειρο μου, από παιδί το ήθελα να μπώ στη σχολή αυτή. Δεν με νοιάζει πότε θα τη βγάλω και με πόσο, εξάλλου έχω ήδη προσληφθεί στο Δημόσιο και αυτό το πτυχίο απλά θα με βοηθήσει στην εξέλιξη μου.
  2. Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα. Θέλω να προσπαθήσω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω, εξάλλου ποτέ δεν έχω αφήσει κάτι στη μέση. Πράγματι τέτοια μαθήματα δεν έχω κάνει, όμως πιστέυω ότι έχω ένα υπόβαθρο και δεν θα μου φανούν και εντελώς άσχετα. Όμως να ρωτήσω και κάτι άλλο? Χρειάζεται πολλή παρουσία στο ΕΜΠ, γιατί δουλεύω κιόλας και ... παρεπιμπτόντως, έχω οικογένεια και δύο παιδιά (5 & 2). Κάποια μαθήματα έχουν και εργαστήρια από ότι ξέρω. Σε αυτά είναι υποχρεωτική η παρουσία, (έχει δηλαδή παρουσίες - απουσίες) για να περάσεις τελικά το μάθημα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  3. Γειά σας παιδιά. Είμαι νέα στο φόρουμ και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω: Θέλω να δώσω κατατακτήριες στην ΣΗΜΜΥ στο ΕΜΠ. Είναι δύσκολο να μπει κανείς? Σημειωτέον ότι έχω πρώτο πτυχίο πληροφορικής πανεπιστημίου και έχω κάνει και μεταπτυχιακό στο Imperial MSc in Advanced Computing. Από ότι είδα το πρόγραμμα σπουδών, πολλά μαθήματα τα έχω ήδη κάνει. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να τελειώσω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.