Μετάβαση στο περιεχόμενο

elsaki28

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από elsaki28

  1. Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Συνάδερφε να ρωτήσω όταν λες δεν υπάρχει η έννοια σοφίτα, αν πάω πολεοδομοία κ πω πως θέλω κάτι τέτοιο θα μ πουν δε γίνετε?επειδή ήξερα πως έβγαζες κανονικά άδεια για κάτι τετοιο...

    :confused::confused::confused:

  2. θα συμφωνήσω κ γω πως γινετε με το που πάρεις αδεια άσκησης επαγγέλματος να σου ζητάνε να πληρωσεις ασφάλεια??να θεωρήσε κατευθείαν ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς να χεις δουλειά??δηλαδή η θα πρέπει να μη πάρουμε άδεια άσκησης επαγγελματος(κ αν βγει μια δουλεια τη χάνουμε,καθώς επίσης κ τη προυπηρεσία) ή να την πάρουμε κ να τα σκάμε χωρίς να χουμε δουλειά.Αυτό είναι τραγικό.:(:cry:

  3. Καλισπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να μ πεί σε μια κάτοψη ορόφου 70μ^2 περίπου πόσα τετραγωνικά μπορεί να γίνει σοφίτα.Και αν ξέρει το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος, εκεί που ενώνεται η στέγη με το περιμετρικό τοιχείο τι ύψος έχουμε:( καθώς και αν μπορώ να βρω κάπου το τμήμα του ΓΟΚ που αναφέρεται στο θέμα αυτό ή αν υπάρχει κάποιος νόμος.Καθώς επίσης αν κάποιος συνάδερφος διαθέτει κάποια σχέδια που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν.Ελπίζω να μη σας κούρασα πολυ:oops:και να μαι στη σωστή ενότητα.

  4. Ευχαριστώ πολύ:D και κάτι ακόμη αν γνωρίζεις στην τιμή που μου πες συμπεριλαμβάνονται και οι αμοιβές μηχανικών και κάποιο ακόμη? η μόνο για τη θερμομόνωση και τον ενεργειακό σχεδιασμό:confused:η πολεοδομία θα δεχόταν μελέτη θερμομόνωσης φτιαγμένη στο χέρι, (όπως κάναμε και στη σχολή:?:)

  5. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, επειδή έχουν ακουστεί πολλά. :roll:να ρωτήσω και κάτι άλλο αν έχεις να μ προτείνεις κάποιο πρόγραμμα εμπορίου η πόσο κοστίζει ενα τέτοιο πρόγραμμα στο περίπου:confused: όσο για το λαχείο είναι της αδερφής μ:grin:

  6. Δηλαδή οι εκδόσεις αδειών παραμένουν παγωμένες ?είχα πληροφορηθεί ότι είναι κ θέμα της κάθε πολεοδομίας.Είμαι καινούργια μηχανικός και μου βγήκε μια άδεια....Οπότε αν κάποιος έχει κάποια καινούργια δεδομένα πάνω στο θέμα ας ενημερώσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.