Μετάβαση στο περιεχόμενο

elsaki28

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

elsaki28's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Συνάδερφε να ρωτήσω όταν λες δεν υπάρχει η έννοια σοφίτα, αν πάω πολεοδομοία κ πω πως θέλω κάτι τέτοιο θα μ πουν δε γίνετε?επειδή ήξερα πως έβγαζες κανονικά άδεια για κάτι τετοιο... :confused:
  2. θα συμφωνήσω κ γω πως γινετε με το που πάρεις αδεια άσκησης επαγγέλματος να σου ζητάνε να πληρωσεις ασφάλεια??να θεωρήσε κατευθείαν ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς να χεις δουλειά??δηλαδή η θα πρέπει να μη πάρουμε άδεια άσκησης επαγγελματος(κ αν βγει μια δουλεια τη χάνουμε,καθώς επίσης κ τη προυπηρεσία) ή να την πάρουμε κ να τα σκάμε χωρίς να χουμε δουλειά.Αυτό είναι τραγικό.
  3. Καλισπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να μ πεί σε μια κάτοψη ορόφου 70μ^2 περίπου πόσα τετραγωνικά μπορεί να γίνει σοφίτα.Και αν ξέρει το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος, εκεί που ενώνεται η στέγη με το περιμετρικό τοιχείο τι ύψος έχουμε καθώς και αν μπορώ να βρω κάπου το τμήμα του ΓΟΚ που αναφέρεται στο θέμα αυτό ή αν υπάρχει κάποιος νόμος.Καθώς επίσης αν κάποιος συνάδερφος διαθέτει κάποια σχέδια που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν.Ελπίζω να μη σας κούρασα πολυκαι να μαι στη σωστή ενότητα.
  4. Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι λέει ο ΓΟΚ για σοφίτες?μέγιστο ύψος η αν μπορώ απο κάπου να βρώ τ ο σχετικό κομμάτι του ΓΟΚ??
  5. ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση
  6. Ευχαριστώ πολύ και κάτι ακόμη αν γνωρίζεις στην τιμή που μου πες συμπεριλαμβάνονται και οι αμοιβές μηχανικών και κάποιο ακόμη? η μόνο για τη θερμομόνωση και τον ενεργειακό σχεδιασμόη πολεοδομία θα δεχόταν μελέτη θερμομόνωσης φτιαγμένη στο χέρι, (όπως κάναμε και στη σχολή)
  7. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, επειδή έχουν ακουστεί πολλά. να ρωτήσω και κάτι άλλο αν έχεις να μ προτείνεις κάποιο πρόγραμμα εμπορίου η πόσο κοστίζει ενα τέτοιο πρόγραμμα στο περίπου όσο για το λαχείο είναι της αδερφής μ
  8. Δηλαδή οι εκδόσεις αδειών παραμένουν παγωμένες ?είχα πληροφορηθεί ότι είναι κ θέμα της κάθε πολεοδομίας.Είμαι καινούργια μηχανικός και μου βγήκε μια άδεια....Οπότε αν κάποιος έχει κάποια καινούργια δεδομένα πάνω στο θέμα ας ενημερώσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.