Μετάβαση στο περιεχόμενο

es2

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by es2

  1. Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!
  2. Καλησπέρα σε όλους, Σε συνεχεια των παραπάνω που ρώτησα σχετικά με τα δικαιολογητικά για βιβλιάριο τέκνου και το επίδομα τοκετού θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα. Πήγε ο πατέρας μου στο ΤΣΜΕΔΕ, κεντρικά, υπέβαλλε τις αιτήσεις και το μόνο που δεν κατάφερε να κάνει είναι να δώσει τα χαρτιά για το επίδομα τοκετού γιατί του έλειπε μια υπέυθυνη δήλωση του νόμου 105, του είπε ο υπευθυνος, όπου πρέπει να έχω συμπληρώσει αλλά δε μπορούσε να του πει τι πρέπει να γράψω! Του είπε να τη βρω στο internet και αυτή και το τι πρέπει να γράψω!!! Μήπως κάποιος ξέρει τι είναι αυτό??
  3. vagi σ'ευχαριστώ πολύ. Εγώ θα κάνω καλού κακού μια εξουσιοδότηση να βρίσκεται... Μην περιμένει ο άνθρωπος με τις ώρες και μετά του πουν δε γίνεται!!!!
  4. Γιάννη σ'ευχαριστώ, θα στείλω το μπαμπα μου από Δευτέρα γιατί ο αντρας μου δουλεύει. Θα τον εφοδιάσω με ταπεράκια.... Μόνο τα δικαιολογητικα για την έκδοση βιβλιαρίου του νεογεννητου μου λείπουν γιατί δεν έίμαι σίγουρη ότι τα ξέρω όλα.
  5. Δεν ξέρω για τοπικό κοντά στη Νέα Ερυθραία που μένω. Άσε που πρέπει να κατατεθούν όλα στα κεντρικά απ'όσο ξέρω και εκει δε σηκώνουν τηλέφωνο ποτέ! Τουλάχιστον όποτε έχω πάρει εγώ... Γι'αυτό είπα μήπως έχει καποιος άποψη για το θέμα. Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως.
  6. Καλημερα, έχω γεννήσει πριν 10 μέρες και ως μηχανικός θέλω να ασφαλίσω το μωρό μου στο ΤΣΜΕΔΕ. Επίσης θέλω να καταθέσω τα δικαιολογητικά για το επίδομα του ΤΣΜΕΔΕ. Το δίνουν ακόμα? Ξέρει κανείς? Μπορεί κάποιος να μου πει αν για τα παραπάνω μπορεί να πάει ο πατέρας μου αντί εγώ κάνοντάς του εξουσιοδότηση? Γιατι εγώ αναρρώνω ακόμα από την καισαρική και έχω και το μωράκι να νταντεύω.... Και κάτι ακόμα, τι δικαιολογητικά χρειάζονται χρειάζονται να προσκομίσω?
  7. Κάλλιστα σαν υπάλληλο γραφείου,ή πωλήσεις ή δεν ξέρω... άλλωστε είμαι στο εμπορικό τμήμα.
  8. Καλημέρα, Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Θα τις χρησιμοποιήσω και θα ενημερώσω μόλις έχω αποτέλεσμα. Ελπίζω να έχω το καλύτερο δυνατό. καλή ερωτηση! Δε θα έπρεπε να έχουν όμως;;;; το σύνδρομο δεν το έχω... αν και με έχουν ήδη εκνευρίσει αρκετά που με πάνε μπαλάκι ο ένας στον άλλο! και που το έμαθα σχεδόν απο σπόντα... Τέλος πάντων!
  9. Ειναι υπόλογοι σε ποιον? Και σε ποιον να απευθυνθω αν μου πουν κάτι τέτοιο? Τι μπορώ να τους κάνω? Ολες οι δουλειες που έχω κάνει ήταν ως μισθωτή. Μπλοκάκι δεν είχα ποτέ και ούτε τώρα έχω φυσικά! Αλλά γιατί ρωτάς? Τι σχέση έχει?
  10. Εχουν όμως ήδη πληρώσει στο ΙΚΑ... Θα πληρώσουν αναδρομικά στο ΤΣΜΕΔΕ? Και θα είναι σα να έχουν πληρώσει σε 2 ταμεία διπλές εισφορές για μένα? Δε νομίζω ότι θα το κάνουν ποτέ! Άρα δεν ξέρω μήπως μου πουν ότι πρέπει τα προηγούμενα να τα πληρώσω εγω. Βέβαια το λάθος δεν είναι δικό μου!
  11. Οχι δυστυχώς δε μου το πλήρωναν... Το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι. Ξέρω ότι στο ΙΚΑ πληρώνεται μόνο "παροχή σε χρήμα" ή "ασθένεια σε χρήμα",όπως λέγεται. Εχω ξαναδουλέψει ως μισθωτή σε άλλη εταιρία και όλα ήταν κανονικά. Το θέμα είναι τώρα, μετά το, ας πούμε λάθος, τι γίνεται....???
  12. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια όποιων γνωρίζουν για το εξής: Πριν περίπου 4 μήνες ξεκίνησα να δουλεύω ως μισθωτή σε μια ιδιωτική εταιρία. Τους ενημερωσα ότι το ταμείο μου είναι το ΤΣΜΕΔΕ και ότι θέλω να με ασφαλίσουν εκει. Τελικά από λάθος,ή ετσι θέλω να πιστεύω,και οχι ηθελημενα, με ασφάλισαν στο ΙΚΑ. Το ανακάλυψα τυχαία!Το θέμα είναι πώς μπορεί να γίνει η αλλαγή τώρα από το ένα ταμείο στο άλλο?Και κάτι άλλο,πώς θα γίνει η πληρωμή αναδρομικά?Τα χρηματα που έχουν πληρωθεί μεταφέρονται? Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας μου πει Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.