Μετάβαση στο περιεχόμενο

bakalos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

bakalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. "Η αλλαγή δηλωθηκε απο τον μηχανικο που το τακτοποιησε, το 2011." Ήθελα να πω οτι τότε δηλωσε οτι πραγματοποιήθηκε η αλλαγή των τετραγωνικών. Δηλαδή, ως έτος κατασκευής πρεπει να μπει το 2011 και οχι το 1995? Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  2. Καλησπέρα, Η τακτοποιηση περιλάμβανε την αύξηση των 100 τμ σε 160 και μειωση του 100τμ σε 40. Στο Ε9 έγινε η διόρθωση (160 και 40 το άλλο) αλλά σαν ετος κατασκευης έχει μπει το 2014. Η αλλαγή δηλωθηκε απο τον μηχανικο που το τακτοποιησε, το 2011. ποιο ειναι το ετος κατασκευης που πρεπει να μπει? Της οικοδομικης αδειας, 1995 ή της χρονολογιας που εγινε η αλλαγή, 2011? Δεν έχω ιδέα για τα άλλα "θα κανετε τροποποιηση της συστασης? - Αν ναι, τοτε απαιτειται και διορθωση στο κτηματολογιο?" Ποία ιδιότητα να γράψω?
  3. Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω το εξής. Μεζονέτα και γκαρσονιέρα κατασκευής του 1995 ήταν δηλωμένα ως 2 διαφορετικά οροφοδιαμερίσματα (100μ το καθένα). Με την τακτοποίηση του 2014 δηλώθηκε η πραγματική κατάσταση (160μ η μεζονετα + 40μ γκαρσονιερα) και ο μηχανικός έβαλε οτι η αλλαγή έγινε το 2011. Στον Ενφια που ήρθε, ως έτος κατασκευής και στα 2 διαμερίσματα (μεζονέτα + γκαρσονιέρα) αναγράφεται το 2014. Ποιο έτος ειναι το σωστο που πρεπει να δηλωθεί? Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα, μένω σε ενα υπόγειο δηλωμένο ως αποθήκη. Η πολυκατοικία έχει χτιστεί τουλάχιστον 12 χρόνια. Το υπόγειο αποτελείται από 2 δωμάτια, ένα σαλόνι με ενσωματωμένη κουζίνα, και μια τουαλέτα μικρή. Σύνολο τετραγωνικών περίπου 70-80. Τα δωμάτια έχουν παράθυρα. Επειδή φοβάμαι οτι ο γείτονας είναι ικανός να με καταγγείλει πόσο παράνομος είμαι? Και για τι πρόστιμο μιλάμε? Τι συστήνετε? Ευχαριστώ για οποια βοήθεια Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.