Μετάβαση στο περιεχόμενο

gregory1978

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

gregory1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην καταναλωση ειναι το προβλημα.με 40οC θερμ/σια νερου καιει σαν τρελο για να πιασει τους 22οC το διαμερισμα.Περιτο να πω τωρα που ειχε -20 δεν ελεγε να σταματησει ο καυστηρας.
  2. Δυστυχώς η πολη(φλωρινα) μας δεν διαθετει τοσο εμπειρους τεχνικους,και θα πρεπει να ψαξουμε σε αλλες.Ποιες ειναι οι πραγματικες αποδοσεις?ετσι απο περιεργεια..η θερμανση λειτουργει εδω και 1,5 μηνα συνεχομενα,αφου οι εξωτερικες θερμοκρασιες φτανουν ακομα και στους -24οC!!αλλα χωρις καμια βελτιωση.Τον βαθμο αποδοσης θα τον δουμε απο τον αναλυτη καυσαεριων?Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες παντως.
  3. Χαιρετώ το forum.Ζω σε πολυκατοικια με 10 διαμερισματα(4 κενα και 6 κατοικουνται)στρατιωτικα οικηματα.μεχρι περυσι ο καυστηρας δουλευε με ωρες πχ3 πρωι 3 μεσημερι 5 βραδυ.οταν δουλευε ομως ΠΟΤΕ δεν εκοβε απο θερμοστατη,γιατι εκει που ειταν δεν επιανε την θερμοκρασια 22οC αλλα ουτε και απο τον υδροστατη του καυστηρα γιατι δεν εφτανε το νερο τους 70οC,αν και τα καλοριφερ ειταν ζεστα.Φετος πηρα τον θερμοστατη σπιτι μου τον εχω στους 22 βαθμους κοβει τον καυστηρα ,αλλα παρατηρησαμε το νερο δεν ξεπερνα τους 40οC,με αποτελεσμα να ειναι χλιαρα τα καλοριφερ.Φωναξαμε υδραυλικο μας αλλαξε μπεκ(απο 2.65 60ο σε 3-αρι 60 μοιρων)υδροστατη και προσθεσε στον λεβητα στους αυλους κατι καμματια σιδερα για να συγκρατει την θερμοτητα των καυσαεριων,τα οποια μετρησε και ειταν στους 240 βαθμους.Παρολα αυτα ομως δεν εγινε τιποτα.Μας ειπε οτι μαλλον ειναι μικρος ο λεβητας και δεν προλαβενει να ζεστανει το νερο.μετρησαμε τα σωματα(εχουμε τα παλια με τις φετες) και μας τα βγαλε 2-στηλα 69 φετεςχ90 θερμιδες/φετα=6210 θερμ 3-στηλα871 -- χ 130θερ/φετα=113230 θερμ. 4-στηλα 66 -- χ 170 θερ/φετα=11220 θερμ ΣΥΝΟΛΟ 130660(χωρις σωληνωσεις)ο λεβητας ειναι 150.000 και ο καυστηρας ειναι RIELO GIULLIVER RG4S 118,5-237 KW το παραξενο ειναι οτι εμεις εχουμε κλεισει τα καλοριφερ απο τα κλειστα διαμερισματα και φτασαμε στις 91700+20%για τις απωλειες των σωληνωσεων(απ'οτι ειπε)=110.000 θερμιδες ο λεβητας μας ειναι 150.000 και παρ'αυτα πάλι δεν ζεστάινει το νερο πανω απο 42 βαθμους. φωναξαμε και 2ο υδραυλικο τα ιδια μας ειπε(μικρος λεβητας)ο καυστηρας ειναι ιδανικος για αυτον τον λεβητα. Υπαρχει κατι αλλο που μας διαφευγει?Εως τωρα καψαμε 7,5 τονους πετρελαιο!και ακομα εχουμε 3 μηνες χειμωνα μπροστα μας. Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα με την αναλυση μου απλα προσπαθησα να γινω οσο μπορουσα αναλυτικος.Οποιαδηποτε πληροφορια και γνωμη σας ειναι καλοδεχουμενη γιατι οπως καταλαβαίνετε ειμαστε σε απογνωση οι 6 ιδιοκτητες,με το πετρελαιο να εχει φτασει στο 1 ευρω το λιτρο!! Σας ευχαριστω.
  4. σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...ετσι θα το τσεκαρω.
  5. αν βαλω δηλαδη 1 καλοριφερ ισχυος 2200watt,θα πρεπει να μου δειξει 2,2 KWH αν καιει ομως συνεχομενα επι 1 ωρα,χωρις να κλεισει απο θερμοστατη.σωστα?
  6. Χαιρετω το FORUM.θα ηθελα να ρωτισω αν υπαρχει τροπος να τσεκαριστει ενα ρολοι της ΔΕΗ αν καταγραφει σωστα.υπαρχει καποιο μηχανημα?το μονο που εκανα σαν τεστ ειναι να κλεισω τον γενικο και να δω αν γυριζει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.