Μετάβαση στο περιεχόμενο

tiliros

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. καλησπερα θελω να ρωτησω κατι σημαντικο για το τζακι που εβαλα πριν 1 βδομαδα. εβαλα τζακι με τζαμι σιρομενο χορισ αεροθερμο. αυτο το τζακι λεγετε ενεργειακο? και κατι αλλο αν εβαζα αεροθερμο θα μοθ εβαζαν και 2 σωληνεσ απο πανω που θα βγαζει αερα ζεστο? και κατι τελευταιο εχω δει αλλα τζακι που εχουν απνω απο το τζαμι ενα μεταλικο τοιχακι που χρισιμευει? εδοσα 2300 με δουλεψαν σε κατι? ειπα οτι δεν θελω αεροθερμο μελλοντικα ισως. τουσ 2 σωληνεσ επρεπε να μου βαλουν η παει με το αεροθερμο. και τωρα που δεν εβαλα θα βγαινει ζεστοσ αερα απο περσιδεσ αν βαλω?
  2. ευχαριστω για την απαντηση.. τι πρεπει να κανω? αυριο θα αρχισε να κολαει τα πλακακια. μπορειμνα το ξιση και να βαλει σε αυτο το σημειο φρεσκο?
  3. Καλησπέρα θελω να ρωτησω κατι . εχω παρει κατι πλακακια για 2 υπνοδωματια, και ερειξε ο πλακασ τσιμεντοκονία σε καποια σημεια και στα 2 δωματια οταν ασκώ μικρή πιεση με το δακτυλο μου βουλειαζει σαν να ειναι σκετο αμμοσ θαλλασσησ. οσο το σκαλιζω ινε αμμοσ. το ερωτημά μου ειναι εχει πεσει τσιμεντο΄? δεν ανακατεφτηκε το χαρμανη καλα? η' ειναι φυσιολογικο αυτο. και αν δεν ειναι φυσιολογικο θα ξεκολησουν τα πλακακια σε αυτο το σημειο? και αν ναι τι πρεπει να κανω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.