Μετάβαση στο περιεχόμενο

giota86

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by giota86

  1. Καλημέρα. Εγώ έχω μια περίπτωση αυθαιρέτου γκαράζ-αποθηκη (χτισμενο με τσιμεντολιθο) σε γήπεδο εκτος σχεδίου που δεν είναι αρτιο και οικοδομήσιμο. Στο γήπεδο όμως υπάρχει κατοικία με Αδεια της Αστυνομίας. Θεωρείται οτι υπάρχει άδεια στο οικόπεδο και άρα θα υπολογίσω το πρόστιμό μου με συντελεστή 1.0? Και εστω οτι θεωρώ οτι υπάρχει άδεια στο γήπεδο.Τότε πως θα υπλογίσω τις υπερβασεις δόμησης, κάλυψης κτλ. εφόσον δεν είναι οικοδομήσιμο το οικόπεδό μου? Σύμφωνα με την ερώτηση 8 του θ' μέρους ερωτο-απαντησεων σε μία πρόμοια πέριπτωση τιμωρεί με τους μέγιστους συντελεστές των Κατηγοριών 5, 6, 7, 8. Δηλαδή για τον υπολογισμό του προστίμου θα κάνω και γω το ίδιο επειδή το '50 η αστυνομία έδινε άδεια για οικοδόμηση ενώ τώρα το οικόπεδο δεν είναι οικοδομήσιμο?
  2. Καλημέρα. Εγώ έχω μια περίπτωση αυθαιρέτου γκαράζ σε γήπεδο εκτος σχεδίου που δεν είναι αρτιο και οικοδομήσιμο. Στο γήπεδο όμως υπάρχει κατοικία με Αδεια της Αστυνομίας. Θεωρείται οτι υπάρχει άδεια στο οικόπεδο και άρα θα υπολογίσω το πρόστιμό μου με συντελεστή 1.0? Και εστω οτι θεωρώ οτι υπάρχει άδεια στο γήπεδο.Τότε πως θα υπλογίσω τις υπερβασεις δόμησης, κάλυψης κτλ. εφόσον δεν είναι οικοδομήσιμο το οικόπεδό μου? Σύμφωνα με την ερώτηση 8 του θ' μέρους ερωτο-απαντησεων σε μία πρόμοια πέριπτωση τιμωρεί με τους μέγιστους συντελεστές των Κατηγοριών 5, 6, 7, 8. Δηλαδή για τον υπολογισμό του προστίμου θα κάνω και γω το ίδιο επειδή το '50 η αστυνομία έδινε άδεια για οικοδόμηση ενώ τώρα το οικόπεδο δεν είναι οικοδομήσιμο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.