Μετάβαση στο περιεχόμενο

filo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
  2. Σας ευχαριστώ για την τόσο άμεση ανταπόκρισή σας! Δεν είμαι πολύ σχετική με το χώρο κι έτσι δυσκολεύομαι στις ακριβείς περιγραφές. Έψαξα λίγο να βρω κάποια φώτο στο ιντερνετ που να δείχνει κάτι αντίστοιχο και βρήκα την παρακάτω, με τις εξής διαφορές: - Η οροφή του στεγάστρου σκεπάζεται με κεραμίδι - Η δεξιά πλευρά του στεγάστρου εφάπτεται της διπλανής μεζονέτας (χωρίς να στηρίζεται σε αυτή). http://www.garazoportes.com/images/200000835-76cf477948-public/%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1.gif Για το: 1. ΟΚ ... κατάλαβα 2. Δεν είδα μέχρι στιγμής άδεια και υποπτεύομαι πως δεν έχει αν και θα ρωτήσω ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη σε λίγες μέρες. Στην περίπτωση που δεν έχει, μπορώ να βγάλω εκ των υστέρων; 2β. Υπάρχει περίπτωση να υφίστανται περιορισμοί για το χώρο αυτό επειδή ο γείτονας που εφάπτεται έχει παράθυρο (στο 2ο όροφο) που "βλέπει" στο χώρο στάθμευσης; 3. Απ' όσο ξέρω, το οικόπεδο το είχε ένας και έχτισε τις μεζονέτες μαζί με κάποιον εργολάβο. ΥΠΟΘΕΤΩ πως έπειτα χωρίστηκαν οι ιδιοκτησίες. Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για τέτοια θέματα; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για τις απαντήσεις σας!! Υ.Γ. Η αγορά μου φαίνεται βουνό....ουφ... πού να έχτιζα κι όλας!!
  3. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω... Σκοπεύω να αγοράσω μεζονέτα (μένω επαρχία), η οποία έχει ακάλυπτο χώρο ως θέση στάθμευσης που ΔΕ συνορεύει με το σπίτι μου. (Βρίσκεται όμως εντός του συγκροτήματος μεζονετών). Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει φτιάξει ένα στέγαστρο με κεραμίδι που στηρίζεται σε μεταλλική βάση (ελπίζω να τα περιγράφω σωστά). 1. Μπορεί να φτιαχτεί κάτι τέτοιο χωρίς άδεια; (Απ' όσο διάβασα υποπτεύομαι πως όχι... αλλά δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα). 2. Αν έχει άδεια, κατά τη μεταβίβαση θα φαίνεται αυτό στα συμβόλαια ή θα είναι κάπου ξεχωριστά; 3. Υπάρχουν περιορισμοί από τα γειτονικά οικήματα; (Υπάρχει π.χ. ένα παράθυρο από διπλανή μεζονέτα που "βλέπει" στο -μελλοντικό δικό μας- ακάλυπτο. Αυτό φέρνει περιορισμούς σε εμάς ή στους άλλους ιδιοκτήτες; ) Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγχωρέστε μου τη βροχή ερωτήσεων... Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με αντίστοιχα θέματα και είμαι κάπως ... ψαρωμένη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.