Μετάβαση στο περιεχόμενο

nelli

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nelli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πήγαινε στην Βουλγαρία να πάρεις ένα πτυχίο.... Έχουμε φτάσει στο σημείο αυτούς που έχουν όνειρα και αντοχές για να τα κυνηγήσουν να ακούνε τέτοιου είδους συμβουλές. Αν ο άγνωστος λέει αυτά, τότε ο εχθρός σου που σκόπιμα θέλει να σε αποπροσανατολίσει από τον σκοπό σου τι θα πει.... Το να τελειώσει κάποιος το Πολυτεχνείο δεν τον κάνει αυτόματα επιτυχημένο... το να τελειώσει κάποιος το ΤΕΙ δεν τον κάνει αυτόματα αποτυχημένο...ή μήπως το να τελειώσει κάποιος στην Αγγλία τον κάνει επιτυχημένο, με τα 3 χρόνια Bachelor δηλαδή 3 χρόνια βασικών σπουδών;... Επιτυχημένος είναι αυτός που ξέρει να ανταποκριθεί στην κατάλληλη στιγμή ή πιο απλά αυτός που έχει τις γνώσεις και είναι κτήμα του και όχι ένα αμφιβόλου προελεύσεως πτυχίο.... Ακόμα και στο Πολυτεχνείο της Ελλάδας να τελειώσει κάποιος αν τα μαθήματα τα πέρασε νύχτα πάλι αποτυχημένος θα είναι... συμφωνώ όπως το λέτε ότι όλα τα μαθήματα πρακτικά δεν προσφέρουν κάτι.... όμως όλα τα μαθήματα προσφέρουν αυτό που λέμε "κάθομαι στην καρέκλα", με πιο απλά ελληνικά λιώνω στο γραφείο να βρω την καλύτερη δυνατή λύση... αυτό το πράγμα δεν γίνεται αμέσως... είναι στάδια και αν κάποιος δεν έχει μάθει απ την σχολή να αφοσιώνεται στο αντικείμενό του δεν πρόκειται να το μάθει στην αγορά εργασίας γιατί εκεί θα μπούνε άλλες προτεραιότητες... τα λεφτάκια και όλα τα υπόλοιπα θα παρασυρθούν απ την χαρά του χρήματος με ότι αυτό συνεπάγεται...και στο τέλος θα γίνει μετριότητα.... Όμως όπως λέτε θα παίρνει τα λεφτά της υπογραφής....τρομερή επιτυχία... οι Τειτζήδες θα γνωρίζουν πιο πολλά από αυτόν αλλά αυτός χωρίς να δουλεύει θα παίρνει τα λεφτά.... Βέβαια τα αρνητικά σχόλια μεταξύ συναδέλφων, η προσωπική αποτυχία και η μηδενική εξέλιξη, δεν είναι τίποτα; Όλα αυτά αξίζουν για μια υπογραφή χωρίς να ξέρει τι του γίνεται;... ή μήπως θα μάθει στην πιάτσα; Εδώ ξέρεις, ο μισθός είναι λίγος και σε εκμεταλλεύονται... πόσο ακόμα αν είσαι άσχετος.... δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα....αυτά.... Aπό κάποια που έχει τελειώσει ΤΕΙ αλλά τουλάχιστον μπορώ ακόμα να αναγνωρίζω τι αξίζει και τι όχι....δεν είναι όλα ένα, στο ίδιο τσουβάλι, λυπάμαι αλλά υπάρχει διάκριση ακόμα και στα πτυχία και στις χώρες από όπου προέρχονται τα πτυχία αλλά ακόμα και στα άτομα που τελειώνουν ΕΜΠ... δεν αξίζουν όλοι δυστυχώς.... στην πιάτσα φαίνεται ο καθένας, στην πράξη... όσο και αν αυτό στενοχωρεί κάποιους....
  2. Ένα θα σου πω...μην πας στον Ποδάρα, αυτός είναι για κατακτήριες ΕΜΠ, στην Ξάνθη σου είναι τουλάχιστον άχρηστος.Η ταρίφα είναι 3000 ευρώ!!!!!!! Η δουλειά που κάνει για Ξάνθη είναι για 0 ευρώ... ρώτα παλιούς και θα το διαπιστώσεις, αξίζει μόνο για ΕΜΠ που έχει και τα μέσα!!!! Κάτσε διάβασε του Γδούτου τα βιβλία για Μηχανική και της Σιδέρη για Δομικά Υλικά, σε ότι αφορά την Πληροφορική είναι FORTRAN που εξετάζεσαι και το βιβλίο είναι εκδόσεις Κλειδάριθμος. Στρώσου και προλαβαίνεις άνετα για τον Δεκέμβριο.... μακρυά απο το εμπόριο των φροντιστηρίων και ειδικά απ αυτούς που λένε οτι έχουν (και καλά) επιτυχίες αλλά στην ουσία έχουν "σπρώξει" για να μπουν οι δικοί τους.... α και μην μασίσεις και σκάσεις λεφτά για "σπρώξιμο" γιατί είναι όλα παραμύθες....τους δικούς τους θα τους βάλουν έτσι και άλλιως με νόμιμο τρόπο αν καταλαβαίνεις τι εννοώ....αμαρτωλό ΔΟΑΤΑΠ...αμαρτωλές ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ...άντε και καλή τύχη!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.