Μετάβαση στο περιεχόμενο

moraitou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. καλησπέρα. και έγω είχα κάνει ένσταση, η πολεοδομία πρέπει να στείλει στην εφορία διακοπή προστίμου μέχρι να ξαναδούνε το φακελό σου. σε εμένα πάντως το είχανε ξεχάσει και το πρόστιμο στην εφορία έτρεχε κανονικά. όταν λοιπόν ξαναδούνε τον φάκελο και σου βγάλουν το καινούργιο νούμερο η εφορία θα ενημερωθεί για το καινούργιο νούμερο.
  2. ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σας. το πρόστιμο ανέγερσης που μου έχουν βάλει να πληρώσω είναι 3982ευρώ και το πρόστιμο διατήρησης 19379ευρώ. πώς υπολογίζουν το πρόστιμο διατήρησης και βγαίνει τόσο ψηλά? έχω κάνει επίσης αίτηση θεραπείας για επανεξέταση του φακέλου λόγω ότι μου έχουν βγάλει το πρόστιμο με περισσότερα τετραγωνικά απο ότι είναι στην πραγματικότητα το σπίτι μου. ξέρει κανένας αν όταν βγεί το νέο πρόστιμο αν θα έχω την έκπτωση του 50% σε εφάπαξ καταβολή?
  3. καλησπέρα σε όλους. ΄΄εχω ένα αυθαίρετο στη λούτσα και αύριο έρχεται η πολεοδομία να μετρήσει. το κτίσμα που έχω είναι 132τ.μ και η πολεοδομία μου έστειλε πρόστιμο 23.000ευρώ.έκανα αίτηση θεραπείας και τους περιμένω αύριο. το κτίσμα είναι το 2000 που δέχτηκα και την πρώτη μήνυση. πως μπορώ να υπολογίσω αν τα λεφτά που μου ζητάνε είναι τα σωστά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.