Μετάβαση στο περιεχόμενο

gantonio

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπάρχει κανονισμός στην πολυκατοικία ο οποίος αναφέρει ότι η κατανομή των δαπανών θα γίνεται σύμφωνα με τον πίνακα κατανομής χιλιοστών που θα συνταχθεί από τον μηχανικό της οικοδομής και θα αποτελεί μέρος της σύστασης.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν αλλάξει ο πίνακας κατανομής χιλιοστών συμβολαιογραφικά αυτό δεν σημαίνει τροποοιηση της σύστασης? Οι ημιπαιθριοι θα συμπεριληφθούν σαν τι ? τετραγωνικά διαμερίσματος? ημιπαιθριοι τακτοποιημένοι? τετραγωνικά κατοικίας δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει, μπορεί να περάσει για μεταγραφή? δεν νομίζω. Αν περαστεί σαν ημιπαιθριοι τακτοποιημένοι με τι χιλιοστά? Σαν χιλιοστά δεν ορίζονται οι όγκοι των διαμερισμάτων που αναγράφονται στην σύσταση? Μάλλον δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.
  3. Στην πολυκατοικία που μένω συμβαίνει το εξείς: Υπάρχει ένας συνιδιοκτήτης ο οποίος είναι ο μοναδικός που δεν έχει καθόλου ημιπαίθρια στο διαμέρισμά του. Στην πολυκατοικία άλλοι έχουν τακτοποιήσει τους ημιπαιθριους και άλλοι όχι. Οι κοινόχρηστες δαπάνες κατανέμονται σύμφωνα με την κατανομή χιλιοστών που έχει συντάξει ο μηχανικός στην άδεια στην οποία δεν περιέχονται οι ημιπαιθριοι χώροι. Θέλει με απόφαση της γενικής συνέλευσης να συμπεριληφθούν οι ημιπαιθριοι στα χιλιοστά και να γίνει καινούρια κατανομή χιλιοστών. Η απόφαση ήταν αρνητική και ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην πολεοδομία. Ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.