Μετάβαση στο περιεχόμενο

bessy

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

bessy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ξηλωθεί ο τοίχος σωστά. Το σκεφτικό είναι να μπεί ένα σύστημα θέρμανσης που το value for money να είναι θετικό και όχι επιλογή απο διαφημήσεις συστημάτων.:idea:
  2. Σε ανακαίνιση που θα κάνω σε ένα διαμέρισμα 87τμ θα αντικατασταθούν τα παραπάνω. Στο βορεινό και νότιο μέρος θα αλλαχτεί η μόνωση και τα παράθυρα που είναι ξύλινα. Θα μπούν επάλληλα. Το δυτικό και ανατολικό μέρος είναι τυφλά και το μεν ανατολικό συνορεύει με διαμέρισμα που ο τοίχος είναι χωρίς μόνωση, το δε δυτικό με άλλο κτίριο με μόνωση. Υπάρχει είδη καλοριφέρ με λέβητα πετρέλαιου αλλά σχεδόν κατεστραμμένος. Τι προτείνεται με γνώμονα την ενεργειακή αναβάθμιση αλλά και την χρήση συστημάτων που θα γίνει σε βάθος πριν 10ετίας απόσβεση; Για μόνωση στους τοίχους, κυρίως τον βορεινό κατι πιο μονωτικό απο πολυστερίνη; Για κουφώματα ανασυρώμενα με θερμοδιακοπές και ενεργειακά τζάμια;Για θέρμανση εξετάζονται 2 περιπτώσεις. Ενδοδαπέδια με ηλιακή υποβοήθηση-buffer-λέβητα πετρελαίου-αντιστάθμιση ή σώματα καλοριφέρ(διότι η αλλαγή δαπέδου θα κοστίσει extra περίπου 2000$) με λέβητα συμπυκνωμάτων-πιθανή ηλιακή υποβοήθηση με buffer ή απλά μόνο ηλιακό για ΖΝΧ-θερμοστατικές κεφαλές. Επιπρόσθετα θα υπάρχει τζάκι υγραερίου σαν ενναλακτική μέθοδος θέρμανσης. Θα ήθελα την βοήθεια σας με ολοκληρωμένες λύσεις. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.