Μετάβαση στο περιεχόμενο

m@kis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

m@kis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι δεν μπορεί να με έχει σαν υπάλληλο γραφείου.. αυτό ρωτάω.. Γιατί αν χτύπα ξύλο πάθω κάτι λόγω ηλεκτρολογικών εργασιών και είμαι με σύμβαση σαν υπάλληλος γραφείου η εταιρεία είναι στον αέρα.. σωστά? Είναι αναγκασμένοι από το νόμο να μου αλλάξουν σύμβαση.. σωστά? Και αν φυσικά μου αλλάξει σύμβαση προφανώς αλλάζει και το μηνιάτικο μου.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός!
  2. Βασικά μου προτείνουν να κάνω ό,τι έκανα μέχρι τώρα + αυτό. Δεν θα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας αλλά υπάλληλος της εταιρείας. Ό,τι θα κόβω θα το κόβω στο όνομα της εταιρείας.. δεν μιλάω για δικές μου δουλειές! Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορεί να με έχει δηλωμένο υπάλληλο γραφείου και να βάζω τα χέρια μου στο ρεύμα άσχετα αν έχω άδεια ή όχι σωστά? Ο μόνος τρόπος να κάνει κάτι τέτοιο είναι να με προσλάβει σαν ηλεκτρολόγο που θα κάνει και γραφειοδουλειές και όχι το αντίθετο.. σωστά?
  3. Καλησπέρα σας. Δουλεύω εδώ και κάτι χρόνια σαν υπάλληλος γραφείου (σύμβαση αορίστου χρόνου) Τον τελευταίο ένα χρόνο υπάρχει μια σκέψη να βγαίνω και να κάνω ηλεκτρολογικές εργασίες σαν κάτοχος άδειας ηλεκτρολόγου υπομηχανικού (ΤΕΙ δλδ) Δεν πρέπει να με προσλάβουν σαν ηλεκτρολόγο βάσει της άδειας μου για να κάνω κάτι τέτοιο? Σε αντίθετη περίπτωση είναι καλυμμένοι σαν εταιρεία με την υπάρχουσα σύμβαση και ότι απλά είμαι κάτοχος της παραπάνω άδειας? Και αν με προσλάβουν σαν ηλεκτρολόγο γιατί χρήματα μιλάμε καθαρά στην τσέπη μου? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.