Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis_log

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Έχει βάλει κανείς τέτοιο σύστημα? Κόστος? Απόδοση? Κέρδος?
  2. Το παρόν μήνυμα αποτελει απάντηση στους: Directionless & SOTHRIS που χωρίς να έχουν διαβάσει το πρώτο μου μήνυμα: Ξεκινάω τώρα οικοδομή αποτελούμενη απο μεζονέτα 200τμ και υπόγειο (αποθήκες) αλλα 200τμ. στο κτίριο υπάρχει και κλιμακοστάσιο για μελλοντική ανέγερση αλλων δυο διαμερισμάτων. Το πρόβλημα μου ειναι τα τεκμήρια που θα ισχύσουν απο φέτος (φανταστειται μονο το υπογειο 200τμ*30Ε=6000). Ο μηχανικός μου ειπε οτι υπαρχει τρόπος να χωρίσω το υπόγειο στα 3. Ένα για την μεζονέτα και απο ένα για καθε μελλοντικο διαμέρισμα, ετσι ωστε να μη χρεωθω τωρα και τα 200τμ του υπογείου. Επειδή είμαι ενα βήμα πριν καταθεσω αδεια δε θελω να κανω καμια μη αναστρεψιμη κίνηση. Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ! ...προεβηκαν σε χλευασμούς και ειρωνικά μηνυματα. Το παρόν θέμα λοιπόν ανοίχτηκε στην προσπάθεια να ενημερωθώ αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω τα τεκμήρια όλου του υπογείου (πραγματικού υπογειου/ αποθήκες & γκαραζ, οχι "κύριοι χώροι" φίλε SOTHRIS) και όλα αυτά κατόπιν υποδειξεως του μηχανικου!!! Συγχωρέστε με αν δε γνωρίζω τη δουλειά σας, και παρακαλώ πολύ αποφύγετε τα αρνητικα σχόλια για τον μηχανικό μου. Καλό απόγευμα!
  3. Επομένως αφού δεν υπαρχουν αλλοι ιδιοκτήτες παρα μόνο εγω, θα επιβαρυνθώ τα τεκμήρια για όλο το υπογειο?
  4. Πρέπει να κανω καποια συμβολαιογραφική πραξη? Ή μηπως πρεπει να κανει ο μηχανικος καποια ενεργεια τωρα πριν βγει η άδεια. Η μήπως υπάρχει καποιος τρόπος να δηλώνω στην εφορία την αποθήκη που αντιστοιχει στη μεζονέτα μονο? ...καποιο παραθυρακι?
  5. Ξεκινάω τώρα οικοδομή αποτελούμενη απο μεζονέτα 200τμ και υπόγειο (αποθήκες) αλλα 200τμ. στο κτίριο υπάρχει και κλιμακοστάσιο για μελλοντική ανέγερση αλλων δυο διαμερισμάτων. Το πρόβλημα μου ειναι τα τεκμήρια που θα ισχύσουν απο φέτος (φανταστειται μονο το υπογειο 200τμ*30Ε=6000). Ο μηχανικός μου ειπε οτι υπαρχει τρόπος να χωρίσω το υπόγειο στα 3. Ένα για την μεζονέτα και απο ένα για καθε μελλοντικο διαμέρισμα, ετσι ωστε να μη χρεωθω τωρα και τα 200τμ του υπογείου. Επειδή είμαι ενα βήμα πριν καταθεσω αδεια δε θελω να κανω καμια μη αναστρεψιμη κίνηση. Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.