Μετάβαση στο περιεχόμενο

vassilis91

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vassilis91's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ jsk για τις χρήσιμες πληροφορίες. Με βοήθησες αρκετά γιατί με βομβαρδίζουν με πληροφορίες και την ψάχνω λίγο την δουλειά.Αυτό που ανέφερα σχετικά με την διεύθυνση των άμορφων πάνελ, ότι δουλεύουν προς οποιαδήποτε διεύθυνση η εταιρία μου το είπε.
  2. Μου είπαν επίσης ότι τα άμορφα πάνελ δν έχει σημασία προς ποια κατεύθυνση θα τα τοποθετήσεις, νότο, βορά. Αληθεύει αυτό? Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
  3. Μου δώσανε μία προσφορα γύρω στα 30.000 ευρώ για μονοκρυσταλλικά πάνελ.Ακούγεται λογική τιμή σε σχέση με αυτά που κυκλoφορούν απλά μου φαίνεται υπερβολικά λογική για να είναι αληθινή.Επίσης άκουσα ότι τα άμορφα έχουν μικρότερη απόδοση αλλά είναι πιο ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες. Ισχύει ?
  4. Μπορείται να με διευκρινίσεται σχετικά με τις διαφορές των άμορφων πάνελ σε σχέση με τα άλλα?Τι με συμφέρει να βάλω? Πρόκειται για οικιακή εγκατάσταση. Ο χώρος που έχω στην διάθεση μου είναι 100 τετραγωνικά μετρα. Και ακόμα μία ερώτηση που θέλω να θέσω είναι αν είναι αξιόπιστη η εταιρία sunset solar στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Οποιαδήποτε απάντησή σας θα ήταν χρήσιμη. Τουλάχιστον κανένα στοιχείο για την εταιρία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.